{{ message.message }}
{{ button.text }}

Buiten spelen

in Zuid-Limburg

Afbeelding blog 'Buiten spelen'

Wat genieten wij hier allemaal van buiten zijn. Even de wind aan de wangen. En -met de lockdown waarin we ons bevinden- even een anderen omgeving dan ons eigen huis. Elke dag zijn we ook wel even buiten. Met een hond in het gezin ontkom je daar ook gewoon niet aan. 

In het weekend dopen we buiten spelen tot een waar uitstapje om. We laden de auto in met broodtrommels, warme choco en droge sokken. Met het idee een lekkere lange middag buiten in een speelbos te vertoeven, af te sluiten met de boterhammen en warme choco om dan met droge sokken huiswaarts te keren. 

Vaak gaan we naar de Brunssumerheide of Schutterspark. Maar toen ik voor dit weekend eens nadacht over een andere natuurspeeltuin, merkte ik dat ik in deze regio weinig natuurspeeltuinen zijn (of ken?). De andere speelplekken die ik vind, zijn te ver weg nu je nergens naar binnen kunt voor een korte sanitaire stop. 

Hoe doen jullie dit? Hebben jullie veel speelplekken in de buurt? Of ken je nog een leuke plek in Zuid-Limburg? Tip mij dan! 😁

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je