{{ message.message }}
{{ button.text }}

Bezoekje aan Girona

Afbeelding blog 'Bezoekje aan Girona' Achtergrond blur afbeelding

In Girona is mijn lievelings ijswinkeltje. Het heet Rocambolesc en echt waar als je er ooit bent, haal er ijs! Sowieso is Girona heel erg leuk. Ook met kinderen. Om mezelf te belonen na een vliegreis alleen met 4 kinderen sprak ik met de kinderen af dat onze eerste stop lunch en ijs in Girona zou worden. 

Eerst even terug naar het vliegveld. We kwamen aan en moesten een eindje lopen voordat we binnen waren en daar wilde ik heel graag plassen. De kinderen zijn allemaal in het vliegtuig geweest, dus ik vraag ze even te wachten. Wanneer ik terug kom zie ik ze rennen, stoeien en  een gestreste Janou die ze rustig probeert te krijgen. Wat ben ik blij dat we nu gewoon naar buiten kunnen lopen en niet op bagage hoeven wachten! Ik verwacht mijn ouders buiten de schuifdeuren maar ik zie ze niet. Jammer, had het een leuke verrassing gevonden.  Ik bel ze wel even want de parkeerplaats is 10 minuten lopen langs de weg en in 100 graden met 5 tassen en 4 kinderen zie ik dat niet zitten dus wil  bellen of ze me kunnen halen met hun shuttle service. Nemen ze niet op. Oke prima, we gaan dus toch lopen. Op de parkeerplaats aangekomen staat de auto niet klaar en is de vrouw in de stress omdat het niet gemeld is dat we zouden komen. De auto staat ook achter andere auto's en ik help haar even met ze wegrijden en pak uiteindelijk onze auto. De kinderen hebben zich ondertussen omgekleed in wat luchtigere kleding en we vertrekken. Ooh ja geen Airco in deze auto. Dan maar de ramen open! Ik moet er van lachen, 3 bezweette kindjes op de achterbank, een puber naast me die de muziek keihard heeft aangezet en een moeder die het allemaal laat gebeuren. In Girona is het heel druk en moeten we zoeken naar een plekje om te parkeren. Bij het uitstappen huilt iedereen van vermoeidheid en warmte. Ik zet door. Ik voel me ook moe en warm en een beetje gestrest wel, maar ook gelukkig en dankbaar dat ik er ben. Eerst eten. Bij Konig. Dat is ook een heel fijn tentje en heel betaalbaar! Dit zit ook op meerdere plaatsen in Spanje. Het smaakt zo goed! Iedereen komt bij.. Dan het heerlijke ijsje. Ik zelf word er dolgelukkig van. De kinderen zitten helemaal onder. 100 graden en ijs.. Het mag de pret niet drukken en we lopen nog even door de straatjes, maken wat leuke foto's en gaan terug naar de auto. We rijden naar Platja D'aro. Naar ons huis. Wat voelt het heerlijk om hier te zijn. De kinderen zijn gelijk helemaal relaxed. Ik dus ook. Wat zullen we gaan doen? Wordt vervolgd. 


*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je