{{ message.message }}
{{ button.text }}

Baby's eerste uitje

Babyspa

Afbeelding blog 'Baby's eerste uitje' Achtergrond blur afbeelding

Toen ik nog zwanger was had ik het er al over hoe leuk het zou zijn om straks samen met hem naar de dierentuin te gaan. Misschien, ja heel misschien hoor, meer een excuus voor mij om daar te zijn want zo'n baby heeft er natuurlijk nog helemaal niets aan. Of die nou in de dierentuin liggend in de wagen mee mag wandelen of we dat in het park doen..

Maar wat zou dan wel echt een leuk uitje zijn voor een baby? Het werd de babyspa. Heb je daar nog nooit van gehoord? Ik ook niet tot ik een cadeaubon kreeg. Er bestaan dus spa's speciaal voor baby's waar ze in een jacuzzi kunnen en een heerlijke massage krijgen. 

Ik werd niet door heel veel mensen serieus genomen. Mijn vriend dacht dat het, net als de dierentuin, meer voor mezelf zou zijn en James er weinig aan zou vinden. "Bestaat zoiets dan ook voor cavia's?" vroeg mijn schoonvader. Ten eerste vind ik het lichtelijk vreemd dat hij mijn kind vergelijkt met een cavia, maar wat nog vreemder is, is dat een caviaspa echt bestaat. Niet dat je dat beestje ergens heen brengt, maar er zijn YouTube video's te vinden over hoe je de beste spadag voor je cavia organiseert.

Oke, weer even terug naar James. De dag waarop ik met James naar de babyspa zou gaan brak aan. Mijn schoonzusje ging mee. Echt een aanrader om iemand mee te nemen zodat diegene ook foto's en filmpjes kan maken als jij bezig bent met je baby. 

Geadviseerd werd om je baby er uitgerust en met een volle maag te brengen. Die volle maag kon ik nog wel regelen, maar James wilde niet zo goed luisteren toen ik hem zei dat hij echt moest gaan slapen omdat hij uitgerust moest zijn. Gelukkig hielp een powernap van 20 minuten in de auto redelijk. 

Daar aangekomen stond zijn bad al klaar. Speciaal voor deze gelegenheid een zwembroek gekocht, te schattig. Na het aandoen van de speciale zwemband ging James de jacuzzi in.

Wat leek hij het leuk te vinden. Met een tevreden blik op zijn gezicht heeft hij de volle 15 minuten (langer mogen baby's van die leeftijd nog niet) liggen dobberen. Lekker trappelen met zijn benen en lachen als hij de bubbels voelde. 

Hierna mocht ik hem masseren waarbij ik speciale massage technieken leerde van een van de medewerkers. Aan de vrolijke geluiden, die uit James kwamen, te horen vond hij dat ook wel wat.

Die nacht kwam hij voor het eerst maar 1 keer voor een fles. Toeval? 


*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je