{{ message.message }}
{{ button.text }}

1e vliegvakantie ☀️

De eerste keer vliegen voor Nyk!✈️

Afbeelding blog '1e vliegvakantie ☀️' Achtergrond blur afbeelding

Over 4 weekjes gaan we op vakantie, vliegvakantie naar Tenerife. Nyk z’n eerste, echte vliegvakantie. Onwijs veel zin in. Hele dagen bij het peuterbadje vertoeven, lekker genieten van het mooie weer, de omgeving, lekker eten en van elkaar! Heerlijk genieten met z’n drietjes!

We vliegen vanaf Airport Eelde (Groningen) want daar kregen we veel tips over van familie en vrienden. Eelde is vooral ideaal met (kleine)kinderen. Niet te veel drukte en het massale als Schiphol. We zullen het zien!

Nu is Tenerife ongeveer 4uur vliegen. En aangezien Nyk geen stil zitter is, zie ik al apen en beren. Ik had bedacht om kleine cadeautjes te kopen en hem daarmee te vermaken. Genoeg eten en drinken mee om hem even bezig te houden....

Hebben jullie misschien nog tips/tricks om de 4uur durende reis aangenaam te maken voor Nyk en ook voor ons als heit en mem?

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je