Snap
  • Vakantie dagje weg
  • vakantie
  • zomervakantie
  • eerste
  • Vliegen
  • vliegvakantie

1e vliegvakantie ☀️

De eerste keer vliegen voor Nyk!✈️

Over 4 weekjes gaan we op vakantie, vliegvakantie naar Tenerife. Nyk z’n eerste, echte vliegvakantie. Onwijs veel zin in. Hele dagen bij het peuterbadje vertoeven, lekker genieten van het mooie weer, de omgeving, lekker eten en van elkaar! Heerlijk genieten met z’n drietjes!

We vliegen vanaf Airport Eelde (Groningen) want daar kregen we veel tips over van familie en vrienden. Eelde is vooral ideaal met (kleine)kinderen. Niet te veel drukte en het massale als Schiphol. We zullen het zien!

Nu is Tenerife ongeveer 4uur vliegen. En aangezien Nyk geen stil zitter is, zie ik al apen en beren. Ik had bedacht om kleine cadeautjes te kopen en hem daarmee te vermaken. Genoeg eten en drinken mee om hem even bezig te houden....

Hebben jullie misschien nog tips/tricks om de 4uur durende reis aangenaam te maken voor Nyk en ook voor ons als heit en mem?

4 jaar geleden

Vliegtuig cadeautjes zijn top! Vooral als ze daar direct iets mee kunnen doen. Afgelopen jaar had ik een kleurboek met stickers en krijtjes ingepakt. Ook een kinderkoptelefoon voor de iPad was een leuk cadeau. Zo kon hij zijn filmpjes beter horen zonder dat de rest van het vliegtuig kan meegenieten. Fijne vakantie!

4 jaar geleden

Wij gaan ook over een paar weken. Ze heeft al eerder gevlogen en dat ging prima. Maar toen was ze nog klein en heeft ze bijna de hele vlucht geslapen. Dit keer ga ik ook cadeautjes halen. Veel kleine voor hopelijk veel afleiding. Denk aan iets te drinken voor het opstijgen en landen! Verder neem ik een tablet/telefoon mee met filmpjes om haar hopelijk bezig te houden tijdens die 4,5 uur. Ik ben benieuwd haha. Jullie ook succes!