{{ message.message }}
{{ button.text }}

12,5 jaar getrouwd en naar de katjeskelder

Afbeelding blog '12,5 jaar getrouwd en naar de katjeskelder' Achtergrond blur afbeelding

8 November 2020

Zo en dan ben je ineens 12,5 jaar getrouwd wat gaat dat toch hard. Mijn vriendin en Felicia hadden de kamer heel leuk versierd.

En we hebben ook leuke kadootjes gekregen.

- Een mooi armandje

- Michel een biertje

- Ik heb van Michel een heerlijk Rituals pakket gekregen.

- Ik heb aan Michel een fotoboek gegeven met fotos door de jaren heen.

En nog een hele leuke kaart gekregen van mijn kinderen en oma en opa.

Dus lekker verwend.

Toen we de kadootjes hebben uitgepakt hebben we lekker ontbeten met zijn allen.

En de rest van de dag wel thuis en spullen ingepakt voor de vakantie want we gaan een heerlijk midweekje weg met Oma en Opa,s en de kinderen en daar hebben we heel erg veel zin in. Afbeelding blog '12,5 jaar getrouwd en naar de katjeskelder'

Rituals pakket

9 November 2020

Kinderen waren rond 07:00 al wakker zijn altijd zenuwachtig als ze op vakantie gaan, maar dat had ik vroeger ook.

Alles was al ingepakt dus kwa dat hoefde we niet veel meer te doen gelukkig. Max heeft geholpen met alles in de auto zetten dat vind die altijd wel erg leuk om te helpen. Rond 11:00 zijn we gaan rijden het was dit keer niet zover rijden een uurtje. Onderweg stoppen we altijd even de horeca is dicht dus Michel had wel een goede oplossing die had een thermoskan koffie meegenomen dus even op een parkeerplek even een bakkie gedronken en toen weer door. We waren rond 13:00 op het park en zijn toen gelijk naar het huisje gegaan, en wow wat groot.

- 4 slaapkamers

- 4 badkamers

echt super leuk gewoon maar voor je trouwen moet je dan ook wel een beetje uitpakken vind ik. Dit kado hebben we deels ook van opa en oma gekregen dus echt superlief.

De kinderen hebben gelijk hun fiets gehaald, en wij zijn even de spulletjes op gaan ruimen, daarna heeft oma lekkere soep gemaakt en hebben we met zijn alles gegeten.

Max was aardig actief maar had het wel gelijk naar zijn zin. De kids zijn gelijk lekker in het bubbelbad geweest, en in de avond hebben we lekker relaxed gedaan want daarom ben je natuurlijk ook op vakantie.


10 November 2020

We waren rond 09:00 wakker met zijn allen dus lekker uit kunnen slapen, met zijn allen4 eerst lekker ontbeten. De kids gingen lekker fietsen en was lekker in de stoomdouche geweest en lekker op het gemakkie aangekleed. Rond 12 uur gingen we midgetgolven dat was leuk, toen ben ik met oma en de kids naar Oosterhout gegaan om boodschappen te doen. En hebben de kinderen hebben daar even wat gegeten, en hebben we even wat gelopen. In de avond gezellig wat gegeten en daarna weer heerlijk in de chilmodus kindjes weer lekker in bad en wat grappig was Max ging dan eerst in het bubbelbad en daarna ging die nog even in het gewone bad. Max had elke avond dit riuteel maar wel een leuk Ritueel. In de avond even met Felicia oma en opa mens erger je niet gespeeld. En rond 23:00 lekker gaan slapen. 

11 November 2020

Vandaag ook weer een leuke dag eerst in de ochtend een groot stuk gaan fietsen met Max en Michel en dat vind die echt superleuk zeg, en ik ben normaal helemaal niet van het fietsen maar vond het heerlijk. Daarna even bijgekomen en is Oma met Max en de opa's naar de speeltuin geweest vooraan het park en zijn Michel en ik even samen naar het centrum gegaan en even lekker gebubbeld in het bubbelbad. Ik ben het zelf altijd wel snel zat in een bad dus ik ben lekker onder de stoomdouche en met de kou is dat zoooo lekker. Rond 17:00 was het weer donker en ging we weer lekker eten en gewoon weer een hele gezellige avond gehad.

12 November 2020

En dan zit je alweer op de laatste dag. Vandaag is oma met de kids wezen midgetgolven en ik en de opa's even naar Oosterhout geweest even gewinkeld en weer nieuwe schoenen gescoord en een lekker oliebol gegeten, in het huisje hebben omdat het de laatste avond was lekker eten besteld getrakteerd door opa en oma ook weer superlief, en daarna ben ik met Michel en de kids nog even lekker wezen bowlen en in het huisje zijn de kids weer lekker in bad geweest.

13 November 2020

En dan zit het er alweer op helaas op maar wat hebben we genoten van deze week we hebben een fantastisch 12.5 jaar huwelijk kunnen vieren ondanks de beperkingen maar je moet er zelf wat van maken.

Afbeelding blog '12,5 jaar getrouwd en naar de katjeskelder'

Het huis

Afbeelding blog '12,5 jaar getrouwd en naar de katjeskelder'

Overloop

Afbeelding blog '12,5 jaar getrouwd en naar de katjeskelder'

de Keuken

Afbeelding blog '12,5 jaar getrouwd en naar de katjeskelder'

1 van de badkamers

Afbeelding blog '12,5 jaar getrouwd en naar de katjeskelder'

De woonkamer

Afbeelding blog '12,5 jaar getrouwd en naar de katjeskelder'

De speeltuin

Afbeelding blog '12,5 jaar getrouwd en naar de katjeskelder'

Trampoline

Afbeelding blog '12,5 jaar getrouwd en naar de katjeskelder'

Bowlingbaan

Afbeelding blog '12,5 jaar getrouwd en naar de katjeskelder'

Mijn man en ik

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je