{{ message.message }}
{{ button.text }}

10x Tenerife met kinderen

Afbeelding blog '10x Tenerife met kinderen'

Op vakantie naar Tenerife? Op dit Canarische eiland kan je zelfs in januari nog heerlijke zonnige dagen hebben van rond de twintig graden. Daarom is het ook een populaire bestemming voor gezinnen met jonge kinderen. Er is meer te doen dan zon, zee en strand. Mijn tien tips voor Tenerife met kinderen.

Walvissen en dolfijnen spotten

Ga mee met een boottour die op zoek gaat naar dolfijnen en walvissen. De meeste boten vertrekken vanuit Puerto Colon.

Parque Las Águilas-Jungle Park

Meer dan 500 dieren leven hier in een jungle van 75.000 vierkante meter, Ontdek de ongewone flora en fauna van Tenerife en bekijk de roofvogelshow, met valken, gieren en adelaars die vrij rondvliegen in het park.

Monkey Park

Loop tussen de dieren, apen, maki's en papegaaien in de kleinste dierentuin ter wereld. Koop een bakje met daarin groente en fruit en je kunt zelf de apen te eten te geven.

Siam Park

Een van de beste waterparken ter wereld. Siam Park heeft attracties voor alle leeftijden. Van een Lazy River, verschillende zwembad en meerdere enorm snelle glijbanen.

Aqualand

Aquarland is een ander waterpark op Tenerife en een goede keuze als je jonge kinderen hebt. Er is hier meer te doen voor kleintjes en de wachttijden zijn over het algemeen korter dan in Siam Park.

Onderzeeër Safari

Kunnen je kinderen nog niet duiken of snorkelen dan is dit de ideale manier om het onderwaterleven te bekijken. Kinderen vanaf twee jaar mogen mee in de onderzeeër die tot 30 meter diep de Atlantische Oceaan in gaat. Duikers lokken met voer de vissen naar de ramen.

Zwart zandstranden

Naast de mooie witte en gele zandstranden is het ook zeker de moeite waard om een van de zwarte zandstranden te bezoeken. Vanwege de ruige setting. Let wel op dat deze stranden in de middag heel heet worden Playa de las Arenas aan de westkust en Playa Jardin in het noorden zijn ideaal voor gezinnen.

Teleferico del Teide

Verken een van de grootste vulkanen ter wereld. De Teide, een onvergetelijke ervaring. Als er niet te veel wind staat kan je met de kabelbaan omhoog naar 3.555 m. Hier heb je een prachtig uitzicht op La Palma, El Hierro en La Gomera.

Museum van wetenschap en de kosmos

Interactief museum wat ook leuk is voor kinderen. Je leert hier over de aarde, de zon en het universum. Er is ook een planetarium.

Botanische tuinen

De botanische tuinen Puerto de la Cruz zijn opgericht in 1788. Het is een ontspannen en schaduwrijke plek perfect om met kinderen te verkennen. Ontdek hagedissen, picknick onder de bomen en loop een rondje over de weelderige, met planten omzoomde paden

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je