{{ message.message }}
{{ button.text }}

Vaderdag met 2 mama's

Sinds afgelopen dondedag liggen er twee vaderdagkadootjes in de kast, vreemd als ik hier niks mee heb?

Afbeelding blog 'Vaderdag met 2 mama's ' Achtergrond blur afbeelding

Onze mannen hebben op het KDV beide één vaderdagkadootje gemaakt, net als dat zij dit met Moederdag hadden gedaan. Één voor Sas en één voor mij. Super leuk en wat vond ik het lastig nog 1,5 week te wachten om het uit te pakken, om te zien wat ze ervan hadden gemaakt.

Maar nu, ik weet het niet, voelt het toch een beetje anders, misschien zelfs raar. Onze mannen hebben geen vader, zullen ook geen vaderdag vieren. Want buiten de knutselwerkjes op Moederdag vind ik het maar commercieel gedoe. Tuurlijk vond ik het speciaal, onze eerste afgelopen mei. Heb ik m'n vrouw ook extra verwent, maar nu is het dus bijna vaderdag. 

Onze mannen zijn 7 maanden, hebben nog geen benul. Maar wat als ze over 1 of 2 jaar beide willen knutselen voor beide mama's? Of zelf zeggen niks te willen maken, omdat zij geen papa hebben? Nu hebben ze beide één kadootje gemaakt. De reden hiervoor was dat het anders wel veel werk was en ze met de andere dag niks te doen hadden... Op het moment dat het werd vermeld prima, we zijn niet zo moeilijk, maar toen ik erover na ging denken vond ik het toch een beetje storend.

Want eigenlijk wil ik niets liever, dan van beide mannen een lief kadootje op Moederdag, gewoon, omdat het zo hoort. En voor vaderdag, maken ze gewoon beide een kadootje voor opa, want die hebben ze wel! Wat mij betreft de oplossing! 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags:

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je