{{ message.message }}
{{ button.text }}

Update: Trakteren op kinderdagverblijf

Vandaag 25 juli gaat Keano trakteren op het kinderdag verblijf maar voordat wij vertrekken naar de kindjes wat ik altijd zeg tegen Keano.

Afbeelding blog 'Update: Trakteren op kinderdagverblijf' Achtergrond blur afbeelding

Ja hoor zul je net zien, Keano van het weekend elke keer om 7 uur wakker en vandaag kreeg ik hem niet wakker rond 8 uur, meneer dacht ga vandaag uitslapen. Kom we gaan naar de kindjes zei ik tegen hem, voordat hij echt wakker is. Daarna hebben we even bij mama en papa op bed een flesje pap gegeten! Toen op mijn gemakje Keano gaan aankleden. Edwin werkt vandaag thuis dus Keano nog even bij papa gezeten zodat ik mijn eigen even kon aankleden! Toen effe alles gecontroleerd dat ik alles mee genomen heb, traktatie, flesje, voeding en zijn tut met doekje!

Op weg naar het kinderdagverblijf dacht ik nog steeds na of ik niks vergeten… Daar aangekomen werdt vrolijk de deur open gedaan! Zo hebben wij wat te vieren zei 1 van de juffen zijn wij vergeten dat je jarig bent geweest, toen zei ik nee hoor, Keano is zaterdag pas echt jarig! Maar Keano trakteerd vandaag omdat Keano er 2 weekjes niet is!

Daar op mijn gemakje Keano daar gebracht en poosje met de juffen in gesprek ben ik naar mijn werk gegaan. En toen kreeg ik foto’s van Edwin op gestuurd! Oeps volgens mij ben ik mijn fototoestel vergeten mee te geven! Edwin typte in het berichtje nog dat geven ouders altijd mee! Edwin kreeg de foto’s van 1 van de juffen. Wat een leuke foto’s van Keano met zijn feestmuts en zijn trakatie!

Vanmiddag hoor ik wel hoe Keano het vond als ik hem weer ga ophalen!

Wat de juffen schrijven op Flexkids App (een app waar ouders kunnen kijken tussendoor op werk, hoe het met de kindjes gaat): As zaterdag is Keano jarig en heeft vandaag zijn feestje gevierd! We hebben liedjes gezongen, een kadootje gegeven en Keano heeft getrakteerd! Alle kinderen kregen een schattig klein emmertje met schepje, harkje enz. erin en niet te vergeten een lekker koekje (nijntje koek) die we meteen hebben op gesmuld! Dank je wel Keano, en alvast een fijne verjaardaf voor zaterdag! 

Mama Manon

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags:

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je