{{ message.message }}
{{ button.text }}

Update rechten van een oma

rechten van een oma. Ik heb een tijdje terug een blog geschreven over de rechten van een oma.

Afbeelding blog 'Update rechten van een oma'

Eindelijk zit er schot in de zaak. Op 10 maart moet mijn zoon voor de rechter verschijnen. Zijn ex heeft op geen enkele brief van de advocaat. Et is dus een kortgeding aangespannen en we zijn nu benieuwd of ze op komt dagen. 

Mijn zoon ziet haar regelmatig lopen met zijn dochter en dan doet ze alsof ze een wildvreemde zijn. Zijn dochter kijkt heel zielig naar hem en wil dan naar hem toe, maar dit mag helaas niet. Hij is zo boos en verdrietig. Als hij haar heeft gezien belt hij mij altijd direct om er over te praten. Hij zegt als ik dat niet doe mama doe ik haar misschien wat. Ik denk dan wat verstandig en probeer hem dan moed en geduld in te praten en hem te kalmeren. Dus ik ben blij dat er nu eindelijk schot in de zaak zit.

we bidden voor een goede afloop

Tags: #Kids & Zo

👋🏼  Heb je een vraag of een suggestie? Werkt er iets niet? Laat het ons weten!
Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je