{{ message.message }}
{{ button.text }}

Update: oudste dochter wordt 'verpest' door stiefvader

Even weer een update over het gedoe met mijn ex, stiefvader van mijn oudste dochter.

Afbeelding blog 'Update: oudste dochter wordt 'verpest' door stiefvader'

Inmiddels is het alweer woensdag. Mijn dochter is nog steeds niet bij haar stiefvader geweest. Ondertussen heeft hij via chat wel met mijn jongste gesproken. Hij vraagt haar dan allemaal dingen over de oudste. Beetje sneaky vind ik het. Hij probeert zijn hachje te redden. Maar het is te laat, ben nu al bezig met instanties. Van de week ga ik de huisarts ook nog even bellen. Inmiddels ben ik de hele week nog niet aan het werk geweest, voel me zo moe hierdoor. Hoe is het mogelijk dat een ex zo het leven van een kind kapot kan maken. En hij maakt de jongste ook nog eens bang. Ben benieuwd hoe het straks met de kerst gaat...

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags:

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je