{{ message.message }}
{{ button.text }}

Uit elkaar en 20 weken echo

Vervolg van de eerste blog over mn zwangerschap . Ik neem jullie mee ...

Afbeelding blog 'Uit elkaar en 20 weken echo' Achtergrond blur afbeelding

overdonderd van het nieuws dat er daadwerlijk een mensje in me groeide begonnen ook de ruzies tussen hem en mij. Hij wilde alles op zijn manier en op een dag schoot hij uit zn slof en wilde hij uithalen waarbij ik hem het huis heb uitgezet. We hebben daarna nog 1 x een gesprek gehad maar toen zei hij dan kies ik voor mezelf en maakte ik er een einde aan. Vervolgens is hij nog 1 x meegeweest nr een echo  om vast te stellen hoever ik was en later nooit meer .  En even later was ik alweer 20 weken en die dag vergeet ik nooit.  

Ze gingen alles nakijken en het laatste wat ze nog moest kijken was het gezichtje.  Daar zag ze iets ... of juist niet .. ze dacht een (hazelipje) schisis te zien en om dat te bevestigen moest ik nr een ander ziekenhuis toe . Ik had na de echo zoieta oke en nu ? Wat gaat er allemaal gebeuren en hoe ga ik het allemaal doen. Ze was verder helemaal gezond op de schisis na .  Na de 20 weken echo snel nr mn moeder toe om de envelop te geven die zij open mocht doen om te kijken wat het geslacht was. Helemaal in de wolken dat het een meisje werdt en ach het komt allemaal goed zei ze . Ze kunnen tegenwoordig zoveel!!

Tags: #Mom to be

👋🏼  Heb je een vraag of een suggestie? Werkt er iets niet? Laat het ons weten!
Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je