{{ message.message }}
{{ button.text }}

Tweeling: de derde keer in één gezin

Een schotse vrouw is vorige week bevallen van haar derde tweeling. De kans hierop is 1 op 500.000, dus het is een speciale gebeurtenis. Lees hier verder >>

Afbeelding blog 'Tweeling: de derde keer in één gezin'
Een schotse vrouw is vorige week bevallen van haar derde tweeling. De kans hierop is 1 op 500.000, dus het is een speciale gebeurtenis.

Afwisseling

De 41 jarige vrouw is al moeder van twee tweelingen, wat alle vier jongens zijn. Ze heten Lewis en Kyle (beide 14 jaar) en Finn en Jude (beide 12 jaar). De vrouw mag nu samen met haar 44-jarige partner Colin twee meisjes verwelkomen in de familie. Wel zo afwisselend! Ze zijn op 31 mei dit jaar ter wereld gekomen door middel van een keizersnede. derde tweeling

"Dat is niet grappig"

Bij de zes weken echo werd al duidelijk dat er toch echt wéér een tweeling op komst was. Haar echtgenoot kon het niet geloven: "Dat is niet grappig", aldus de man. Echter beseffen ze nu beide dat het werkelijkheid is. Beide ouders zijn op dit moment uiterst gelukkig. Ze kijken uit naar het verdere leven met de meisjes erbij.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags:

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je