{{ message.message }}
{{ button.text }}

Twee vrouwen drie kinderen deel 3

Even een tijd niet geschreven we moesten even onze draai vinden met 3 kinderen.

Afbeelding blog 'Twee vrouwen drie kinderen deel 3' Achtergrond blur afbeelding

Zo, de tijd is gevlogen en de clichés zijn waar het gaat zo snel de kleine man is alweer zes maanden oud. We hebben in de tussen tijd veel gewerkt aan een balans zoeken tussen onregelmatige werktijden, co-ouderschap van de andere twee kinderen en de kleine man.

Na de verlofperiode van mijn vrouw merkte we pas was een geregel het is om dit gezin draaiende te houden. Zij werkt onregelmatig en dat was hiervoor al een puzzel maar met drie kinderen uit twee gezinnen, dus eentje die er altijd is en de ander twee kinderen die steeds wisselen van huis.

Als de kinderen in het andere huis zijn zie ik de kleine man gewoon zoeken naar ze alsof hij ze mist en als ze er zijn gaat hij door het dolle heen. ze zijn zo gek op elkaar alle drie, de twee oudsten `vechten` soms om de aandacht van de baby. Zo ontzettend mooi om te zien.

Gek genoeg zijn de kinderen erg flexibel en merken we dat wij het moeilijker vinden dan de kinderen zelf.

Verder is het draaien van een gezin met 1,2,3,4,5..kinderen een uitdaging, voor ons is dat nu met drie kinderen. Waar we bijvoorbeeld tegen aanlopen zijn de praktische zaken omtrent de kinderen.

Onze oudste zoon zit in een andere woonplaats op school zit betekent het ook dat we heen en weer rijden drie keer per week. En dat de andere twee dus mee moeten reizen. Dat is pittig voor iedereen en vooral voor onze dochter die heel erg gevoelig en thuis lekker wil rusten nadat ze uit school is. Ook daar worden we creatief in we spreken met de juffen goed af wie we eerst ophalen zodat ze toch nog een speelafspraak kunnen maken met de klasgenootjes. We moeten voor elke telg goed zorgen zodat iedereen genoeg aandacht krijgt. Eigenlijk zijn we daar best goed in geworden de afgelopen zes maanden. En zo gaat ons avontuur verder...

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags:

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je