{{ message.message }}
{{ button.text }}

Twee identieke tweelingen!

De 20-jarige Lindsay wist niet wat ze hoorde toen de artsen haar vertelde dat zij moeder zou worden van twee identieke tweelingen.

Afbeelding blog 'Twee identieke tweelingen!'
De 20-jarige Lindsay wist niet wat ze hoorde toen de artsen haar vertelde dat zij moeder zou worden van twee identieke tweelingen. De kans daarop is slechts 1 op 70 miljoen.  

Twee tweelingen

Een paar maanden was Lindsay samen met haar vriend toen ze hoorde dat zij ouders zouden worden. Dit was al een grote schok voor het stel, ze waren nog maar net twintig. Maar de verrassing werd nog groter toen ze te horen kregen dat Lindsay twee tweelingen droeg. Voor de kersverse moeder werd het iets te veel om te verwerken, ze begon direct te huilen. ‘’Ik dacht voortdurend; het komt wel goed, maar ik was ook in shock’’, vertelt de vader. tweetweelingen  

Uniek

Dit is zo uniek en kwam voor het koppel dan ook erg onverwachts. Voornamelijk omdat er geen vruchtbaarheidsbehandeling aan te pas is gekomen. Eigenlijk zouden de tweelingen pas 10 juli geboren worden, maar uiteindelijk kreeg Lindsay al op 18 april een keizersnede.  

Happy family

De trotse ouders laten weten dat zij erg gelukkig zijn met hun vier jongens. ‘’Het was even slikken, maar ik heb altijd graag zoons willen hebben. Ik had alleen niet verwacht dat ze allemaal tegelijk zouden komen’’, aldus de vader. De baby’s luisteren naar de namen: Kenneth, Colton, Bentley en Griffin. Ze zijn ongeveer drie maanden te vroeg geboren, waardoor ze enige tijd op de intensive care hebben gelegen. Inmiddels zijn de jongens thuis en kan het jonge gezin gaan genieten van elkaar.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags:

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je