{{ message.message }}
{{ button.text }}

Tussen de 6e en de 7e week al erg moe.

Ben nu al vaak moe als ik maar boodschappen gaat doen of zo.

Afbeelding blog 'Tussen de 6e en de 7e week al erg moe.'

Ik ben nu 6 weken en 4 dagen zwanger als het goed is. En ben nu al vaak moe, zo moe dat ik gewoon ff lekker rust moet hebben rond half 1 of zo. Soms kan ik dan eventjes 10 min slapen maar voor de rest lig ik gewoon lekker wakker. Ik wou het eigenlijk eerst niet toegeven, maar m'n moeder zei het m'n vriend en m'n schoonmoeder die zeiden alle 3 joh ga ff lekker overdag een half uurtje ff plat, zodat je lichaam ff tot rust kan komen. Zondagavond was ik het eten aan het koken, en de moeheid sloeg zo hard toe dat ik tijdens het eten zei tegen m'n vriend: als ik m'n eten op heb, mag jij ff de afwas weg ruimen ga ik ff een half uurtje liggen. Nou, dat is niet zo gauw wat voor mij hoor hihi. Ik heb soms alleen last van misselijkheid sochtends en gewoon moeheid overdag, en als ik smiddags na het eten eventjes plat ga, dan valt dat ook wel mee. Hoe deden jullie dat? Nu kan ik het nog want nu heb ik nog geen kleintje lopen, maar als we eventueel over een paar jaar wel een 2e zouden krijgen, dan zou het anders zijn. Maar goed dat zien we dan wel weer.

Tags: #Mom to be, #post

👋🏼  Heb je een vraag of een suggestie? Werkt er iets niet? Laat het ons weten!
Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je