{{ message.message }}
{{ button.text }}

Topmodel Natasha Poly zwanger!

Het Russische model Natasha Poly heeft al ontzettend veel opdrachten gekregen. Zo heeft ze voor ontzettend bekende merken model gestaan, zoals Vogue.

Afbeelding blog 'Topmodel Natasha Poly zwanger!'
natasha_poly_pregnant-298x300Het Russische model Natasha Poly heeft al ontzettend veel opdrachten gekregen. Zo heeft ze voor ontzettend bekende merken model gestaan, zoals Vogue. Nu is het echter even gedaan met de grote projecten, want er is een kindje op komst! Haar eerste kindje zal over een tijd in haar 27-jarige modellenarmen liggen. Het model maakte het grote nieuws bekend door de nevenstaande foto op Instagram te plaatsen, in combinatie met de tekst Baby on Board!.

Nederlands bloed afkomstig van Natasha Poly

Het is toch ook iets waar wij trots op kunnen zijn, want de toekomstige vader is Nederlandse vastgoedmiljonair Peter Bakker. Ze zijn nu samen meer dan twee jaar getrouwd en vonden het tijd voor een gezinnetje. Het huwelijk vond plaats in Saint Tropez met zo'n 200 vrienden om hen heen en Leona Lewis op het podium. Ach, groot gelijk met al die miljoenen euro's...

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags:

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je