{{ message.message }}
{{ button.text }}

Top 7: tips voor witte tanden

7 tips voor witte tanden!

Afbeelding blog 'Top 7: tips voor witte tanden'

Veel mensen zouden de tanden wel een paar tinten witter willen zien. Maar een behandeling om ze te bleken is duur en ingrijpend. Bovendien is het niet eens nodig voor witte tanden! Hoe kun je het nou simpel thuis oplossen met handige trucs? Wij geven je tips voor witte (of wit ogende) tanden!

Voeding

Er zijn bepaalde groenten en fruit die je tanden witter maken. Ja heus! Wortels, selderij, broccoli, appels en spinazie scrubben je tanden zodat tandverkleurende moleculen geen kans krijgen zich te hechten. Natuurlijk moet je ook hiernaast tegenwerkende producten tegengaan, bijvoorbeeld koffie.

Aardbei

Wrijf het hart van een aardbei (het wittere gedeelte) over je tanden, en klaar! Dit mag je uiteraard regelmatig doen en levert geen schade op.

Lippenstift

Wanneer je je lippen met de juiste kleur stift, lijken je tanden al meteen een heel stuk witter. Maar dus wel als je de voor jou meest geschikte kleur(en) gebruikt! Zo moet je met gelige tanden niet donkere - of erg glanzende - stiftjes gebruiken, maar bijvoorbeeld roze.

Sinaasappelschil

Ongeveer hetzelfde verhaal met een sinaasappelschil als met de aardbei: wrijf de schil (binnenkant) elke dag over je tanden. Wanneer je het twee minuten laat intrekken, spoel je het af met water en poets je je tanden.

Bronzer

Wanneer je gezicht mooier gebruind is, komen de witte delen in je gezicht - zoals je oogwit - een stuk mooier uit. Hieronder vallen natuurlijk dus ook je tanden. Om deze tint op je gezicht te bewerkstelligen gebruik je een bronzer. Je ziet er dan ook nog eens een stuk gezonder uit!

Tandpasta met whitener

Iedereen weet dat het echt nodig is om je tanden twee keer per dag te poetsen. Wanneer je hiervoor dan een tandpasta met whitener gebruikt, worden je tanden niet alleen schoon maar krijg je ook nog witte tanden. Voor de ongeduldigen onder ons zijn instant whiteners wellicht wat. Deze is alleen helaas niet te koop in je supermarkt, maar wel bij je drogist.

Keep smiling!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags:

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je