{{ message.message }}
{{ button.text }}

Top 5 vader dochter activiteiten

Vader dochter activiteiten zijn voor sommige vaders maar moeilijk te bedenken. Vandaag ben je alleen thuis met je dochter, wat zal je eens gaan doen? Er zijn veel uitjes die je kan ondernemen als vader dochter uitje. Ze zijn vaak helemaal niet bijzonder, ver weg of duur maar ze maken de momenten met je dochter wel extra speciaal! Hierbij een top 5 van uitjes die je zou kunnen doen tijdens jouw vader dochter moment.

Afbeelding blog 'Top 5 vader dochter activiteiten'

1. Vader dochter activiteit: samen de auto wassen

Misschien niet meteen een activiteit waar je meteen aan denkt bij een vader dochter activiteit, maar de auto is jullie vervoersmiddel en die heeft wel onderhoud nodig! Geef je dochter een emmer water en een schone spons of doek. Let er wel goed op dat de spons echt goed schoon is en er geen zand in komt want jouw dochter zal dit zelf waarschijnlijk niet bedenken. Een rondje door de wasstraat is natuurlijk ook een erg leuk uitje!

2. Vader dochter activiteit: vissen

Misschien wel een beetje cliché, maar samen vissen is een ideaal vader dochter moment! Samen een hengel visklaar maken en dan maar hopen op een vis. Kijken wie de grootste held is om hem van het haakje af te halen! Ondertussen kan jij stoere verhalen vertellen over de vissen die je hebt gevangen of over andere belevenissen. Je dochter zal met open mond luisteren of een ingang zoeken om zelf haar verhalen te vertellen.

3. Vader dochter activiteit: shoppen

Niet omdat je een lijstje boodschappen moet halen en ook niet omdat het uitverkoop is. Nee, gewoon omdat je graag iedereen wil laten zien hoe fantastisch jouw dochter is! Wat vindt jouw dochter leuk en hoe kan je haar (met een kleinigheidje) verwennen. Winkelen met je vader is toch echt iets heel anders dan winkelen met je moeder. Je dochter zal zich, hoe klein ook, speciaal voelen en jij zult trots het handje van je dochter vast kunnen houden!

4. Vader dochter activiteit: naar een sportwedstrijd

Misschien bezoek je zelf elke wedstrijd van jouw favoriete sportclub of speel je regelmatig een wedstrijd. Samen met je dochter haar of jouw favoriete club aanmoedigen is ook een erg leuke besteding van je vader dochter moment! Ondertussen kan je de spelregels uitleggen en eens kijken of je dochter het ook leuk zou vinden om te gaan sporten. Wanneer jouw favoriete voetbalclub een dames elftal heeft is het misschien ook gezellig om daar eens te gaan kijken. Ook leuk voor de dames van het elftal.

5. Vader dochter activiteit: poppenhuis maken van een doos

Samen een doos ophalen in de supermarkt of een doos pakken die nog over is van de boodschappen en dan knutselen maar! Met een mes (een echte 'papa klus') kan je ramen en deuren maken in de doos en met verf, gekleurd papier en folders maak je er een mooi huis van. Is jouw dochter geen poppenkind? Ook het knuffelkonijn heeft een huis nodig en wanneer je er een paar poortjes in snijdt en er punten boven schrijft kan je er een hele leuke knikkerbaan van maken waar je nog uren plezier van kan hebben!

Nog meer vader dochter activiteiten

Tijdens het interviewen van papa`s kwamen er nog meer verschillende vader dochter activiteiten naar voren. Enkele voorbeelden zijn: een hut maken, het dierenhok verschonen, lego bouwen, samen koken, klussen, fietsband plakken.

Bekijk hier een prachtige vader dochter dans!

Wat vind jij een leuke vader dochter activiteit?

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags:

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je