{{ message.message }}
{{ button.text }}

Top 5: mannen zijn ook zwanger

Mannen mogen niet zeuren tijdens de zwangerschap! Als vrouw heb je het soms al zwaar genoeg, en jij bent ten slotte écht zwanger... :)

Afbeelding blog 'Top 5: mannen zijn ook zwanger'
Mannen mogen niet zeuren tijdens de zwangerschap! Als vrouw heb je het soms al zwaar genoeg, en jij bent ten slotte écht zwanger... :) Toch is er een man geweest die een opsomming maakte van zijn baalmomenten tijdens de zwangerschap van zijn vrouw. Hier dus een berichtje voor de mannen onder ons. Waarom is het moeilijk om als man met een zwangere vrouw samen te zijn? 1. Stemmingswisselingen! De sexy, mooie en bescheiden vrouw die je leerde kennen is met de zwangerschap met tijden verandert in een enorm sterke, weerstandig monster (hihi...) met enorme taaiheid. Wanneer haar iets niet bevalt, zal hij het voelen! 2. Babyshowers Wat een zoetsappig verhaal, die babyshower, hè mannen? Mensen op bezoek die eigenlijk zo goed als vreemd voor je zijn. Zij feliciteren je en geven je cadeaus waar je toch niet veel om geeft en dan - als kers op de taart - géén alcohol aanwezig! 3. Boobies Geen man zal zeggen dat een cupmaat groter erg is! Hebben zij even geluk tijdens de zwangerschap van madame. Het nadeel hiervan is dan weer; vaak mag je ze alleen zien, maar niet aanraken... 4. No compliments Houd vooral stil wanneer je vrouw klaagt over haar veranderde lichaam. Elke compliment zal uit de context worden gehaald en geheel worden omgedraaid. Het geeft dus nog geen verbetering aan haar zelfvertrouwen op dat moment. 5. No sex?! Het is duidelijk dat zwangere vrouwen niet altijd zin hebben in een flink potje vrijen. Niet alleen door het verminderde humeur, maar geef toe, het is een raar idee om seks te hebben terwijl er een baby "tussen zit". Nog maar even doorzetten, mannen!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags:

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je