{{ message.message }}
{{ button.text }}

Top 5 diëten om snel 5 kilo af te vallen

de vrouwen die wél aankomen tijdens hun zwangerschap, is het goed om te weten welke diëten er zijn en welke diëten populair zijn.

Afbeelding blog 'Top 5 diëten om snel 5 kilo af te vallen'

Na je zwangerschap

Veel vrouwen komen tijdens hun zwangerschap enkele kilo's, maar soms ook heel veel kilo's aan. Er zijn ook vrouwen die niet aankomen qua gewicht in hun zwangerschap. Voor de eerste categorie vrouwen: de vrouwen die wél aankomen tijdens hun zwangerschap, is het goed om te weten welke diëten er zijn en welke diëten populair zijn. In dit artikel zal daarom verder worden ingegaan op enkele populaire diëten.  

Afvallen of niet?

Het voedingscentrum geeft op haar website een aantal opmerkingen voordat je kunt besluiten tot afvallen over te gaan. Ten eerste is het belangrijk om je af te vragen of je wel degelijk af moet vallen. Je kunt hiervoor je BMI als leidraad gebruiken. Via de website van het voedingscentrum doe je dit heel eenvoudig. Misschien vind je jezelf vooral dik, maar is dat 'wetenschappelijk gezien' helemaal niet het geval. Gebruik daarvoor de BMI. Afvallen is vooral goed als je er zelf achter je keuze tot afvallen staat. Je moet als het ware een knop omzetten voordat je tot afvallen over gaat. Deze knop kun je alleen zelf om zetten.  

Snel afvallen

Nu de zomer weer in het verschiet ligt, richten veel vrouwen hun aandacht weer op de 3 b's. De bikini's en badpakken kunnen weer uit de kast, maar er moet eerst wel wat gebeuren. Als je net bevallen bent, dienen die kilo's er in no time vanaf te raken. 1. Beweging en voeding. Veel sporten wordt voor veel vrouwen als een goede manier van snel afvallen gezien. Tijdens je zwangerschap kon dit namelijk niet op het niveau, zoals je dit gewend bent. Zodra je weer enigszins hersteld bent, is het raadzaam om weer te gaan sporten om snel op je oude gewicht te komen. Tijdens een zwangerschap hebben sommige vrouwen last van eetbuien. Deze ongezonde eetgewoontes kunnen zorgen voor een toename in gewicht tijdens de zwangerschap. Zodra je hormonen weer je lijf uit zijn, zullen veel van deze gewoontes weer in de kast verdwijnen. Letten op je eetgewoontes na je zwangerschap kan dus al een goede stap zijn om af te vallen net na je bevalling.   2.Lukt dit niet voldoende, dan kun je overgaan tot het volgen van een 'echt' dieet. Een populair dieet waarbij je snel afvalt, is het Sonja Bakker dieet. In de boekhandels is hiervoor een boekje te koop, waar allerlei recepten in staan.   3. Verder heb je het dokter Frank dieet. Dit dieet is een tijd terug erg populair geweest, mede omdat op tv aandacht werd besteed aan dokter Frank. Op de website van Dr. Frank staat een aantal recepten (www.drfrank.nl), maar ook zijn hier de boeken beschreven die Dr. Frank geschreven heeft.   4. Het fruitdieet is ook een dieet om snel veel kilo's kwijt te raken. Omdat er zo veel verschillende soorten fruit zijn, is dit geen moeilijk dieet om vol te houden. Het dieet houdt in dat je twee dagen waarop je alleen fruit eet, afwisselt met een dag waarop je gewoon eet. Een eenvoudige manier van diëten dus, die je zelf gemakkelijk kunt toepassen.   5. Tot slot is het Cambridge Dieet een dieet waarbij je snel afvalt. Al vele Nederlanders hebben dit dieet met gevolg afgerond. Het Cambridge Dieet kent een eigen assortiment aan producten en regionale consulenten kunnen begeleiden bij het afvallen.   Met deze vijf voorbeelden van diëten, die erg populair zijn in Nederland verdwijnen de laatste vijf kilo's in een mum van tijd. Tijd voor de zomer! Geschreven door mama Jennita

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags:

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je