{{ message.message }}
{{ button.text }}

Top 5: de minder sexy kanten van zwanger zijn

Dit kan te maken hebben met de minder sexy kanten die een zwangerschap met zich meebrengt. Lees hier meer over de minder sexy kanten van zwanger zijn >>

Afbeelding blog 'Top 5: de minder sexy kanten van zwanger zijn'

En zwangere vrouw is mooi, daar zullen de meeste mensen het mee eens zijn. Ze straalt en zit vol leven. Overigens vinden de meeste mannen een zwangere vrouw ook erg aantrekkelijk. Dit zou te maken hebben met het feit dat een zwangere vrouw vruchtbaarheid uitstraalt. Toch vindt het grootste gedeelte van de zwangere vrouwen zichzelf alles behalve aantrekkelijk. Dit kan te maken hebben met de minder sexy kanten die een zwangerschap met zich meebrengt. Wij hebben 5 mogelijke oorzaken op een rijtje gezet.

1. Grote borsten

Grotere borsten klinken juist wel sexy, helaas gaat het vaak gepaard met pijnlijke borsten. Hierdoor zitten de gewone bh’s niet meer lekker en wordt er vaak gekozen voor een comfortabel minder charmant exemplaar.

2. Snurken

Het klinkt niet alleen niet sexy, maar door snurken kun je ook midden in de nacht wakker worden van een zere keel en een droge mond. Sommige vrouwen snurken zo hard, dat ze er zelf wakker van worden. Dat is niet echt bevorderlijk voor je nachtrust.

3. Dikke billen

Niet alleen je borsten, maar ook je billen worden groter. Soms groeit dit zo snel, dat het zonde is om iedere keer een nieuwe jeans aan te schaffen. Een stretchbroek is dan wel zo praktisch, maar of het ook sexy is...

4. Misselijkheid

Vooral de eerste drie maanden van hun zwangerschap kampen veel vrouwen met misselijkheid. Om de haverklap boven een toiletpot hangen is geen pretje.

Zwangere vrouw

5. Winderigheid

Zwangere vrouwen kunnen ook last hebben van winderigheid als gevolg van hormonale veranderingen die de spijsvertering vertragen. Vooral in het gezelschap van andere mensen kan dit erg beschamend zijn.

Zwanger zijn is een bijzonder moment in je leven en iets dat je nooit vergeet. Bovendien krijg je er iets prachtigs voor: je kindje! Daarmee vallen deze punten helemaal in het niet. Het is vooral belangrijk dat je geniet van je zwangerschap, zelfs als het niet altijd even sexy is.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags:

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je