{{ message.message }}
{{ button.text }}

top 5: Benen rokjes- proof maken

Zijn jouw benen al klaar om getoond te worden aan de buitenwereld? Met deze stappen, zijn jouw benen binnen een mum van tijd rokjes- proof.

Afbeelding blog 'top 5: Benen rokjes- proof maken'
Eindelijk, de lente is nu dan echt begonnen. Het kwik stijgt en de zon laat zich steeds vaker zien. Dit betekent; tijd voor rokjes! Zijn jouw benen al klaar om getoond te worden aan de buitenwereld? Met deze stappen, zijn jouw benen binnen een mum van tijd rokjes- proof.  

– Peelen

Scrubben verwijdert dode huidcellen en zorgt voor een zachte huid. Door de betere doorbloeding gaat jouw huid glanzen. Een goede scrub is Nivea Creme Soft Peeling € 5,07. Dit is een combinatie van een reinigende scrub en een verzorgende douchegel.  

- Waxen

Je moet wel even op je tanden bijten, maar door waxen blijven je haren tot wel 4 weken weg. De handige Veet Easy Wax €24,99, zorgt ervoor dat de was op de juiste tempratuur blijft om te ontharen. Met de roller breng je een dun laagje was aan op je benen. Daarna plaats je de strip en verwijder je de ongewenste haartjes.  

- Smeren

Nu je benen glad en haarvrij zijn, gebruik je een rijke crème die jouw huid voedt en beschermt. Dove Silky Nourishment Bodycream €7,11 is een luxe combinatie van hydraterende bestanddelen en zijdezachte ingrediënten. Dit maakt je huid zacht en zorgt voor een sprankelend effect.  

- Kleuren

Hebben jouw benen heel de winter geen zon gezien en kunnen ze wel een kleurtje gebruiken? Ambre Solaire Natural Zelfbruinende Milk €13,21 is een bodylotion met een tintje. Zorg dat je het goed uitsmeert en dat je niks overslaat. Anders wordt het vlekkerig.legs  

- Voeten

Ze worden vaak vergeten, maar verzorgde voeten zijn ook erg belangrijk. Als je nu toch al met je benen bezig bent, kun je je voeten gelijk meenemen. Neem ze mee met de scrubbeurt, dit verminderd eeltvorming. Etos Scrubcreme voor voeten €3,20 en Etos Voedende crème voor voeten €3,35 zijn speciaal gemaakt om de voeten extra te verzorgen.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags:

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je