{{ message.message }}
{{ button.text }}

Top 3 van dingen die ik mis van voor de zwangerschap

Laten we eerlijk zijn, af en toe denk je terug aan de "old days" en zou je best voor eventjes weer terug willen.

Afbeelding blog 'Top 3 van dingen die ik mis van voor de zwangerschap' Achtergrond blur afbeelding

Natuurlijk zou ik niet meer zonder willen en kunnen, maar af en toe.. Hier mijn top 3 van de dingen die ik het meest mis van voor mijn zwangerschap.

3. Maar een paar wasjes in de week draaien

Heb je net de boel weer gevouwen, gestreken en in de kast. Zit de wasmand WEER helemaal vol. A never ending story. Het helpt natuurlijk ook niet dat mijn baby last heeft van reflux, dus dat bijna dagelijks alle slaapzakjes, boxkleden, speelkleedjes en wat knuffels ook in de was moeten. Maar moe word ik er wel van.

2. Gewoon doen waar je zin in hebt.

Ik ben iemand die opeens zin heeft om een taart te bakken, een receptje opzoekt, naar de winkel gaat, en dan thuis die taart gaat bakken. Nu kan dat niet want de baby ligt op bed, moet zo eten of is vervelend. Ook vind ik het lekker om uit mijn werk eerst even een half uurtje op de bank te liggen. Nu kan dat wel, maar dan wel met een baby die daar misschien helemaal geen zin in heeft. Je moet altijd rekening houden met je baby, in alles wat je doet. Niet dat dit erg is maar het is wel wennen.

1. Uitslapen

Eigenlijk mag ik helemaal niet klagen want mijn baby slaapt gemiddeld tot een uurtje of 8. Hier ben ik echt al héél blij mee. Maar lekker uitslapen tot een uurtje of 10 ziet er niet meer in. Ik kan me niet meer herinneren wanneer ik voor het laatst uit mijzelf ben wakker geworden. Of het is de baby of mijn wekker.  

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags:

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je