{{ message.message }}
{{ button.text }}

TOMY Spelenderwijs leren

Spelenderwijs leren is erg goed voor elk kind. Tomy staat erom bekend dat al hun speelgoed erg educatief is voor jouw kind.

Afbeelding blog 'TOMY Spelenderwijs leren'
Bij Spelenderwijs leren neemt het kind het initiatief en leert door te spelen. Elk kind heeft een voorkeur voor leren. De een leest graag, de ander onderneemt, experimenteert of observeert graag. Kinderen zijn gek op spelend leren. De meesten zijn zich niet bewust van het leren tijdens het spel. TOMY ontwikkelt speelgoed dat aansluit bij de beleving en ontwikkeling van het kind. Educatief speelgoed dat Spelenderwijs leren stimuleert. Het assortiment van TOMY bestaat uit speelgoed voor verschillende ontwikkelingsfases met mooie vormen en kleuren. Speelgoed dat spelenderwijs de ontwikkeling van baby’s bevordert. Tijdens het spelen stimuleren de speeltjes de ontwikkeling van het inbeeldingsvermogen, het uitbreiden van sociale emotionele vaardigheden, de ontwikkeling van het gezichtvermogen, de ontwikkeling van spraak en de fijne en grove motoriek. TOMY biedt een breed scala aan populaire speelgoedmerken zoals Chuggington, Lamaze, Play to Learn, Aquafun, Disney, Pokémon, K’nex en nog veel meer. Play to Learn speelgoed van TOMY is special ontwikkeld voor kinderen om spelenderwijs te leren. Voor elke ontwikkelingsfase van je kind is er wel een artikel ontwikkeld. Van het stimuleren van de hand –oog coördinatie, gehoor, tastzin tot het stimuleren van de fijne en grove motoriek. Leuk, interactief speelgoed met heldere kleuren en vrolijke geluiden zijn waar je kind steeds opnieuw met plezier mee zal willen spelen. Herkenbaar en vertrouwd, uitdagend en boeiend, kleurrijk en degelijk speelgoed dat mee groeit met de ontwikkeling van je kind.

Producten

Verrassingseieren Eieren met gezichtjes, hoedjes en verschillende vormen geven enorm veel plezier. In een herkenbare eierdoos verpakt, bieden deze verrassingseieren zoveel mogelijkheden om te spelen en te puzzelen dat kinderen eindeloos veel plezier beleven met deze eieren. Tik een eitje en ontdek de vrolijke kleuren en kuikentjes. Sorteer de eieren en kuikens op kleur en maak de eieren weer 1 geheel door de juiste eierschalen op elkaar te plaatsen. Goed voor de ontwikkeling van de fijne motoriek en kleur en vorm herkenning. Vergeet met niet fotoalbum met stemgeluid In dit vrolijke fotoalbum passen wel 8 foto‘s. Voor iedere foto kan een stukje text tot wel 8 seconden opgenomen worden, waardoor het kleintje zijn geliefde nooit zal vergeten. Om de boodschappen terug te luisteren, hoef je alleen maar op de hoek van de pagina te drukken. Bovendien bevat dit album verschillende texturen en spiegeltjes om de ontdekkingsreis compleet te maken. Rol op & Schiet uit Deze bijzondere ballen ‘opzuiger’ en ‘uitspuger’ stimuleert peuters te lopen en te bewegen. Rol over de bal en deze bal wordt als het ware opgezogen en verdwijnt als magie voor de ogen van de peuter. Met een druk op de groene knop de peuter kan de ballen weer laten uitspugen, om ze vervolgens weer ‘op te zuigen’. Inclusief 5 ballen. Plezier voor binnen en buiten. Vorm en kleuren plezier 12 kleurrijke objecten om te spelen en te leren vormen. Zitten alle vormen in het speeltje, dan kunnen ze er gemakkelijk weer uitgenomen worden door de brede opening. Speelgoed van TOMY kun je onder andere kopen via www.bol.com, www.toysxl.nl, www.intertoys.nl
👋🏼  Heb je een vraag of een suggestie? Werkt er iets niet? Laat het ons weten!
Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je