{{ message.message }}
{{ button.text }}

Toet-toet-toetjestest!

​Sophie en Bobby testen het nieuwste, biologische toetje van Nestlé!

Afbeelding blog 'Toet-toet-toetjestest!'

Bobby en ik mochten voor Nestlé een nieuw, biologisch toetje testen dat op de markt is gebracht. Het toetje is uitgebracht onder de naam NaturNes Bio. Wij zijn erg benieuwd! Het toetje is geschikt vanaf zes maanden.

De
 verpakking
Ik werd zelf al blij van de verpakking. Nestlé heeft het geheel een frisse look gegeven met een biologische uitstraling. Op de verpakking staat duidelijk vermeld dat het geen toegevoegde suikers bevat, alleen van nature aanwezige suikers. Dus dat is fijn. Er zitten vier cupjes in de verpakking, met 90 gram inhoud per cup.

Als je de verpakking verder opent worden ook de kindjes blij. De cups zijn vrolijk vormgegeven met een vrolijk beertje. Ook op de rand van het cupje komen de beertjes weer terug.

De smaaktest
Voor Bobby heb ik het peren-bananentoetje in een bakje overgegoten (er is trouwens ook een naturel variant!). Met haar favoriete lepel gingen we het toetje eens proeven! Bobby kan tegenwoordig zelf heel goed eten en wilde dan ook zelf met de lepel en het toetje in de weer. Dat Bobby het lekker vond was meteen duidelijk, want ze wilde gelijk nog een hapje. 

Ook ik vind het toetje erg lekker. Er zit een zoete smaak aan die me vooral doet denken aan banaan, maar er is ook duidelijk een vleugje peer te onderscheiden. De structuur is vrij stevig, waardoor je een verzadigd gevoel krijgt.

Bobby vond het niet zo leuk dat ik ook een hapje nam, want het was natuurlijk haar toetje. Sorry Bobby!

Bobby en ik zijn positief over NaturNes bio en kijken uit naar de volgende producten die Nestlé op de markt gaat brengen onder dit merk!

Klik hier voor meer informatie over dit product.

Vond je mijn blog interessant?

Vergeet me dan niet te volgen, dan mis je geen blogs meer van mij!

👋🏼  Heb je een vraag of een suggestie? Werkt er iets niet? Laat het ons weten!
Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je