{{ message.message }}
{{ button.text }}

Tips voor een low-budget Sinterklaas inkopen

Hoe kun je besparen op je Sinterklaas inkopen zonder dat je kinderen er iets van merken? Lees hier een aantal tips!

Afbeelding blog 'Tips voor een low-budget Sinterklaas inkopen' Achtergrond blur afbeelding

Tweedehands

Koop speelgoed bijvoorbeeld via Marktplaats, een tweedehandswinkel of via een Facebook groep uit de buurt. Op die manier kun je flink besparen op kosten en toch grote cadeaus geven.

Ga vroeg op pad

Ga niet pas een week voor Sinterklaas op cadeautjesjacht maar koop door het jaar heen al vast wat cadeautjes. Zo kun je ook goed slagen in de uitverkoop.

Maak zelf iets

Wil je dochter perse een eigen speelkeukentje, laat dan haar handige opa er eentje maken speciaal voor haar helemaal op jullie wensen afgestemd. Zo betaal je alleen de materialen en heb je ook nog een uniek cadeau.

Ruilen

Ruil speelgoed met dat van andere kinderen. Ruil speelgoed waar nooit meer mee gespeeld wordt met het speelgoed van een ander kindje. Zorg wel goed dat je kinderen er niet bij zijn, want misschien komt dan van ruilen wel huilen.

Koop nuttige dingen

Koop bijvoorbeeld een Pyjama van Frozen of de Minions. Zo heeft je kind iets van zijn of haar grote helden en heeft hij of zij ook meteen een pyjama. Twee vliegen in één klap!

Schoen zetten bij de supermarkt

Laat je kind(eren) de schoen zetten bij de supermarkt. Zo krijgen ze alvast daar een gratis schoencadeautje!

Vergelijk winkels

Koop niet meteen een cadeau bij de eerste de beste winkel, wie weet kost hetzelfde cadeau ergens anders wel een stuk minder.

Bewaren op zolder

Als je in april iets leuks tegenkomt voor je kind(eren) koop het dan al vast en bewaar het (goed verstopt) op zolder voor Sinterklaas.

Doe mee met winacties

Test je geluk en wie weet win je wel een tof cadeau voor je kind(eren). Dat zou helemaal super zijn!

Kinderen kennen geen waarde

Kinderen weten niet wanneer iets maar 2 euro of juist 20 euro kost. Geef daarom niet onnodig veel uit aan (te) dure cadeaus. 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags:

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je