{{ message.message }}
{{ button.text }}

Tijd lang stil geweest

Tijdlang stil geweest rondom Prachtige Buiken. Ik had het namelijk veel te druk. Mijn leven is 9 weken geleden ingrijpend veranderd.

Afbeelding blog 'Tijd lang stil geweest' Achtergrond blur afbeelding
Het is een tijdlang stil geweest rondom Prachtige Buiken… Ik had het namelijk veel te druk. Mijn leven is 9 weken geleden namelijk ingrijpend veranderd. Geen dag is meer hetzelfde. Ik loop te dromen, slaap slecht en denk alleen nog maar aan hem… Ik zit op een blauwe wolk en ben verliefd tot over mijn oren. Hij is zo knap en lief en als ik in zijn grote ogen kijk, dan smelt ik ter plekke. Geen tijd dus en ook geen zin om achter de computer te kruipen om te schrijven. Nee dit nieuwe wezentje, mijn lieve zoon Jamie heeft mij helemaal in beslag genomen!!! En ik geniet er lekker van. Ik laat de boel de boel en staar uren naar dit mooie mannetje. Uit ervaring weet ik hoe snel ze groot zijn. Dat hij in een mum van tijd alweer door de keuken kruipt. Dat hij straks aan tafel het hoogste woord heeft en dat hij straks liever naar Dora kijkt dan lekker met mama knuffelt. En dus knuffel ik nu en snuif ik hem op, ruik ik aan zijn pas gewassen haartjes en geniet intens. En dan kom ik straks wel weer langzaam terug op aarde. En ga ik weer maandelijks schrijven en ga ik weer vol enthousiasme nieuwe Prachtige Buiken maken. Ik heb er ook weer veel zin in om andere mooie buiken te bewonderen. Te zorgen voor mooie kunstwerken. Nieuwe Prachtige Buiken die zorgen voor een eeuwige herinnering aan je zwangerschap. Het komt wel weer….maar nu ben ik vooral even lekker mama! Tot snel. Groetjes Rachèl www.prachtigebuiken.nl
👋🏼  Heb je een vraag of een suggestie? Werkt er iets niet? Laat het ons weten!
Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je