{{ message.message }}
{{ button.text }}

Thomas Berge klaar voor het vaderschap

Thomas Berge zegt dat hij helemaal klaar is voor de bevalling van zijn vriendin Myrthe Mylius. Het kindje kan elk moment komen. Lees hier meer >>

Afbeelding blog 'Thomas Berge klaar voor het vaderschap'
Thomas Berge zegt dat hij helemaal klaar is voor de bevalling van zijn vriendin Myrthe Mylius. Het kindje kan elk moment komen, Myrthe is namelijk 24 mei uitgerekend.  

Papa Thomas Berge

‘’Ik ben helemaal klaar voor het vaderschap en zie er totaal niet tegenop om zo’n ongetwijfeld bizarre bevalling mee te maken’’, aldus de 23-jarige zanger. Thomas, die eigenlijk Chiel Ottink heet, is zich al maanden intensief aan het voorbereiden op het vaderschap. Hij heeft veel met vrienden gesproken die recent ouders zijn geworden. ‘’De onvoorwaardelijke liefde die zij voor hun kinderen voelen, voel ik ook al.’’  

Liefdesbaby

Het kindje van Thomas en Myrthe is de bekroning op hun liefde. Ze noemen het ook wel een liefdesbaby, het koppel is namelijk helemaal in love. Sinds de lente van 2012 hebben zij een relatie. De 5 jaar oudere Myrthe is in 2011 gescheiden na een 2-jarig huwelijk met de Amerikaanse makelaar Ryan Clark. thomasberge Thomas en Myrthe leerden elkaar kennen tijdens een fotoshoot. De blondine werkte daar als fotografe. Ze had nog nooit van Thomas Berge gehoord. De zanger vond het naar eigen zeggen prettig dat Myrthe hem niet kende. ‘’Ze wist niet dat ik zanger was, ze kende Thomas Berge niet eens. Voor haar ben ik altijd Chiel geweest.’’ Wij wensen Chiel en Myrthe veel geluk toe met hun toekomstige baby!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags:

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je