{{ message.message }}
{{ button.text }}

Thomas Berge ein-de-lijk papa!

Al eerder schreven we over Thomas Berge (23) en zijn toen zwangere vriendin die op 24 mei uitgerekend was. Thomas was er klaar voor. Nu is hij papa! >>

Afbeelding blog 'Thomas Berge ein-de-lijk papa! '
Al eerder schreven we over Thomas Berge (23) en zijn toen zwangere vriendin (28) die op 24 mei uitgerekend was. Thomas was al helemaal klaar voor de bevalling en het vaderschap. Vannacht was het dan eindelijk zover: Myrthe Mylius beviel om 03:09 uur van hun eerste kindje in het ziekenhuis in Enschede!

Dat ging snel

Na drie maanden verkering bleek Myrthe al zwanger van Thomas Berge. Hierna hebben ze in januari de 20 weken echo gehad, waarop al goed te zien was dat er een jongetje op komt was. Hij is er nu dan eindelijk: Jack Ottink! De twee zijn dolgelukkig, en moeder en kind maken het goed. "We kunnen het nog steeds niet geloven, maar zijn hartstikke verliefd. Het is de mooiste en liefste baby van de hele wereld!" aldus de zanger. Binnenkort mag de familie compleet terugkeren naar hun woonplaats Losser. thomasmyrthe

Chiel Ottink

Nu zal je misschien denken: Berge, Mylius en Ottink? Thomas Berge heet in het 'echte leven' Chiel Ottink, dus vandaar. De prille vader werkt momenteel aan een nieuw album die zijn hitalbum '1221' uit 2011 zou moeten opvolgen. Maar momenteel kan zijn leven toch niet mooier: zijn relatie is al bezegeld met de geboorte van zijn eerste kind.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags:

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je