{{ message.message }}
{{ button.text }}

The First Memories And Beyond

De eerste herinneringen aan je kids zijn natuurlijk super speciaal! Ik bewaar graag souvenirs en ik maak heel graag foto's, voor later :)

Afbeelding blog 'The First Memories And Beyond' Achtergrond blur afbeelding

Baby voetjes

Er is gewoon bijna niks schattiger dan de voetjes van je pas geboren baby! Voor in het baby boek van mijn eerste had ik na een week al zijn voetjes in de vingerverf. Hij merkte er niks van, hij sliep, zo lief!!

Ik als altijd creatieve denker dacht: Voetjes, Verf, Hmm.. Daar moeten nog meer dingen mee gedaan kunnen worden!! Dus!! Ik kocht een paar kleine schilderdoekjes, verfde ze in verschillende kleurtjes en plakte meneertje zijn voetjes daar netjes op. Van zijn eerste maand tot zijn vierde. Tja.. En dan?

Toen werd ik zwanger van de tweede! Ik wist opeens wat ik met de voetjes op de doekjes wilde! Ik wilde wachten, op de tweede baby, en dan precies hetzelfde doen. En dat deed ik!

Ik heb nu een uniek kunstwerk aan de muur dat van onbetaalbare emotionele waarden is voor ons. Een herinnering aan onze kleine kids. Zo kan ik altijd (zelfs als ze straks 18 en het huis uit zijn) kijken naar hun heerlijke, schattige baby voetjes!

IMG_20160108_194852_1452280040.JPG


De aller eerste kleertjes

De mini baby kleertjes die je baby droeg op de eerste uren van zijn leven. Noem me gek, maar ik vind ook deze echt super speciaal! Mijn lieve vriend, -Ooh zo old skool Hollands als meneer is..- heeft de eerste kleertjes voor ons zoontje uitgekozen en ik voor ons dochtertje. Ze hebben nu allebei hun eigen kleine herinnerings doosje waar deze kleertje inzitten. Dan kunnen ze later precies zien hoe klein ze waren. Oh oke, ik word al emotioneel als ik eraan denk, dat ik ze over tig jaar dat doosje in hun handen druk, snik snik! (En dan zeggen hun: Mam, doe alsjeblieft is een keer normaal! Waar moet ik dit nou weer neer zetten dan?) Hihi.

IMG_20160108_190405_1452280414.JPG


Baby keepsakes

Tijdens de zwangerschap van baby1, heb ik een kistje gekocht voor de aller mooiste baby souveniers. In dit kistje zitten: *De navelstrengetjes van beide baby's (Is dat gek?!). *Mijn zwangerschaps ketting in de vorm van een hartje met een belletje erin, deze droeg ik tijdens zwangerschap 1. *Een hartjes doosje waarop staat Fijne moederdag, deze kreeg ik van vriendlief voor mijn aller eerste moederdag. *De aller eerste spenen van beide kids, en een speciale speen uit Amerika van mijn oom. *Meneer zijn eerste zonnebril. En tot slot: *Een klein baby stropdasje die meneertje droeg op zijn eerste verjaardag! 

Ik heb nog 1 plekje over in het kistje die ik volgende maand kan vullen met iets speciaal van Mevrouw haar eerste verjaardag!!

IMG_20160108_194712_1452280926.JPG


Heel veel baby/foto boeken

OMG, ik heb al zo veel fotoboeken gemaakt dat is volgens mij echt niet normaal. En dan verwijd ik mezelf ook nog dat ik achterloop met de foto plakboeken! Ik ben volgens mij niet helemaal goed bij mijn hoofd..

Ik vind elk moment in hun leven gewoon zo speciaal en leuk en ik ben bang dat ik straks niet alles meer weet. De kleine dingetjes wil ik ook gewoon onthouden. Hoe ze op een bepaalde manier glimlachden toen papa weer is gek deed ofzo. :) En de grote mijlpalen zoals eerste stapjes, eerste tandje, eerste woordje.

Ik ben verslaafd aan me kids, op een goede manier!! (Hier tot slot de duizende fotoboeken, "Mama, vertel is" trouwens echt een dikke aanrader!!)

Baby-boeken:

IMG_20160108_194757_1452281318.JPG

Plak-boeken:

IMG_20160108_203104_1452281485.JPG

Ik hoop dat ze deze gekke mama kunnen waarderen, als ze later groot zijn :)

Tags: #Mom life

👋🏼  Heb je een vraag of een suggestie? Werkt er iets niet? Laat het ons weten!
Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je