{{ message.message }}
{{ button.text }}

Tekenen voor een betere wereld

Zie je het al voor je, jouw ideale thuis? Een plek waar je tot rust kunt komen, genieten van de wereld om je heen, jezelf helemaal veilig voelt en waar grootse dingen kunnen gebeuren. Maar hoe zou het ideale huis van je kindje er eigenlijk uitzien?

Afbeelding blog 'Tekenen voor een betere wereld'

Breng het ideale thuis tot leven

Hoe zou het ideale thuis van je kindje eruit zien? Kinderen ontdekken en verkennen de wereld op hun eigen manier. Ze fantaseren erop los en zien geen grenzen. Wie weet is het ideale thuis van je kindje wel een boomhut, of een woonboot.. daar kom je maar op 1 manier achter. Tijd om de krijtjes en het papier uit de kast te pakken en tekenen maar! Moedig je kindje aan om lekker creatief bezig te zijn en de fantasie te gebruiken, alleen dan komen de kleuren tot leven. Dat kleuren tot leven komen door de creatieve creaties van kinderen is iets waar Crayola heilig in gelooft. Je kent Crayola vast wel van de waskrijtjes, maar tegenwoordig is het assortiment flink uitgebreid en doet het merk veel meer. Zo gelooft Crayola namelijk dat je kinderen moet aanmoedigen om alles wat hen inspireert te kunnen uiten en dat iedereen zich in kan zetten voor een betere (kleurrijke) wereld.  

Een kleurrijke wereld

Een veilige en warme plek is natuurlijk erg belangrijk, niet alleen voor jouw kindje, maar voor alle kindjes in de wereld. En laat jouw kindje nou degene zijn die kan helpen met het bieden van een warme en veilige plek aan kindjes die geen veilige plek kennen. Crayola roept namelijk alle kindjes tussen de 4 en 12 jaar op om een een zo mooi mogelijke tekening van het ideale thuis voor ieder kind te maken. Door de tekening vervolgens te uploaden kan iedereen op alle tekeningen doneren. Met de donatie wordt SOS Kinderdorpen gesteund. SOS Kinderdorpen is van mening dat een warm en veilig thuis erg belangrijk is, evenals het opgroeien bij de biologische familie. SOS Kinderdorpen zet zich voor ieder kind in. Een veilig thuis is niet vanzelfsprekend en zij helpen kinderen aan een veilige omgeving, een veilige thuisbasis. Als dit veilig thuis een thuis bij de biologische familie betekent, zal SOS Kinderdorpen deze familie steunen. Hoe fijn is het dat jouw kindje kan helpen door een mooie tekening te uploaden? Fantastisch toch!

Een veilig thuis

Ieder kind op deze wereld verdient een veilig thuis. Nu weet je als ouders als geen ander waar een veilig thuis voor jou aan moet voldoen, maar hoe ziet een veilig thuis eruit in de ogen van een kind? Laat jouw kindje ook tekenen voor een betere wereld en steun zo de kinderen die geen veilig thuis kennen. Zie hier hoe jouw kindje andere kinderen kan steunen » 

Meer informatie vind je hier.

Tags: #Mom to be

👋🏼  Heb je een vraag of een suggestie? Werkt er iets niet? Laat het ons weten!
Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je