{{ message.message }}
{{ button.text }}

Tattoo's & Piercings for Mommy's?

Een onderwerp dat helemaal bij mij past! Thanks #30DayBlogChallange! :)

Afbeelding blog 'Tattoo's & Piercings for Mommy's?'

Eigenlijk wilde ik deze titel Tattoo's & Piercings overslaan omdat ik er al eerder blog's over heb geschreven. De betekenissen en de verhalen achter mijn tattoo's vind je in deze blog, mocht je dat leuk vinden om te lezen :). En deze vooral lezen, vóór je reageerd op deze blog, haha!

Tattoo's

De helft van mijn eigen tattoo's vind ik prachtig, de andere helft, hmm.. Not so much. Er is nog werk aan te verrichten of ze moeten "ge-coverd" worden, omdat ze te dramatisch zijn voor woorden. Toch zit ik er niet mee dat sommige lelijk zijn, want er is er géén zonder verhaal, herinnering of emotie.

Mischien was ik vroeger wel wat impulsief. Een beetje tè impulsief soms! Mijn vrienden waar ik dagelijks mee rondhing, hadden hun eigen tattoo machientjes gekocht of zelf gemaakt! Zelf gemaakt ja, OMG.. Dus, als ik een leuk tattoo idee had, was die zo gezet. Nieuwsgierig waarvan ze het tatooeer apparaat hadden gemaakt? Niet schrikken! Een tandeborstel, batterijtje (weet niet meer waaruit), naalt uit naaimachine, paar elastiekjes en heel veel creatieviteit en technisch inzicht, haha! Al mijn vrienden én ikzelf mogen van geluk spreken dat we nooit iets van elkaar hebben opgelopen! De gezondheids risico's die we namen, daar waren we ons totaal niet bewust van.. 

Af en toe maak ik me wel een beetje zorge over mijn oude tattoo's. Ik weet niet zeker of er één of een paar gezet zijn met Oost-Indische inkt.. Wat dus niet geschikt is als tattoo inkt!! :O Of goedkope inkt uit China waar ze vast niet alle regels volgen wat betreft veilige stoffen in inkt.. Oef!

Wat ik misschien een beetje wil zeggen is: Pas goed op, doen research en denk goed na vóór je een tattoo zet :). (Zegt degene die dit allemaal juist niet heeft gedaan, omg) xD.

Piecings

Lach me niet uit als ik dit zeg! Ik ben zó bang voor piecings! Die naald iehlww!! 

Ik heb ooit een lippiercing gehad. Volgens mij was ik 16 toen ik hem liet zetten. Mijn moeder zei altijd: 'NIKS IN JE GEZICHT!'. Dus ik had het natuurlijk zonder haar toestemming gedaan. Ik kwam er mee thuis en liet hem aan mijn broertje zien maar niet aan mijn moeder. Ik sluiten een weddeschapje af met mijn broertje over hoe lang ik dat ding "verborden" kon houden voor mijn moeder, haha! Volgens mij had ze het al snel gezien maar toen was ik in de waan dat ik het een maand vol had gehouden, haha! 

Het zetten van dat ding was hell. Ik was zó zenuwachtig. Gelukkig was de piercer wel heel aardig en legde alles eerst uit. Maar toen die naald er door ging viel ik bijna flauw! Niet echt van de pijn, het voelde gewoon zó vreselijk ranzig!! Het voelde zoals het was, een naald door je vlees, iehwl! Ik krijg er nog steeds rillingen van! Ik kreeg allemaal zwarte vlekken in mijn gezichtsveld en de stem van de piercer die tegen me praatte leek meters ver weg. Toen ging ik over mijn nek, bah.. Ik schaamde me dood en maakte me ook zorge omdat dat ding zou gaan ontsteken. Gelukkig gebeurde dat niet :). Maar dit wilde ik echt nooit meer!

Twee maanden later viel dat rot ding eruit! En ik kreeg hem er niet meer in! Ik baalde als een stekker!! En besloot uiteindelijk terug te gaan naar de piercer.. Een andere deze keer. Ik was nóg zenuwachtiger dan de eerste keer, omdat ik nu wel wist wat me te wachten stond. Ik had een vriendin meegenomen en dat hielp gelukkig wel. Ik had mijn nieuwe piercer het verhaal van de vorige keer vertelt en daar speelde ze fijn op in. Ze ramde dat ding er heel snel door en het was zo gebeurt! Wel kreeg ik die zwarte vlekken weer even maar verder ging het gelukkig goed :)

Op mijn 22e heb ik hem eruit gehaalt, ik was er een beetje uitgegroeit. Maar het begint af en toe toch wel een beetje te kriebelen..

Heb jij tattoo's of piercings? Zou je het willen? En zo ja, wat betekenen ze? :)

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags:

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je