{{ message.message }}
{{ button.text }}

Tandjes, dat verklaart meer..

Ik vroeg me al een tijdje af waar mijn zoontje last van had. Het bleken de tandjes te zijn.

Afbeelding blog 'Tandjes, dat verklaart meer..'

Het was zo'n goede slaper. Vanaf 6 weken sliep hij door en de laatste maand brachten we hem om half 8 naar bed en tegen half 9 de volgende dag werd hij wakker. Geweldig toch? Nu is hij bijna 5 maanden en sinds een paar weken is dit anders. Bijna elke nacht is hij rond een uurtje of 5 wakker en wil ook niet meer slapen. Meerder keren per nacht gaan we naar zijn bedje om hem te troosten. Soms lukt het hem om weer in slaap te vallen en soms ook niet. Uit noodzaak soms maar bij ons in bed. Ja, de afgelopen weken liep ik met wallen onder de ogen op mijn werk. Ik begreep er niks van, wat had hij toch?

image_1452977458.jpeg

Ik zat wel al aan tandjes te denken maar ik kon niks voelen. Heb van alles bedacht, zat hij in een sprongetje? Kan bijna niet.. Was hij net uit. Van slag omdat mama weer aan het werk was? Honger? Ik wist het echt niet. Eerlijk gezegd werd ik er een beetje moedeloos van. Die slapeloze nachten kan ik echt niet tegen.

Vandaag toch nog maar een keer voelen in zijn mondje. Voelde ik daar nu iets scherps? Volgens mij wel.. Gelukkig maar, dan is dit gedoe tijdelijk. Maar wie heeft een goede tip tegen de pijn?

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags:

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je