{{ message.message }}
{{ button.text }}

Taalachterstand & loslaten

Afbeelding blog 'Taalachterstand & loslaten' Achtergrond blur afbeelding

Bij de bevalling van Abby vertelden de artsen dat Abby waarschijnlijk een achterstand ging krijgen door het zuurstoftekort wat ze tijdens de bevalling heeft gehad en voordat het ademen goed ging zat ook even.

Nu ruim 2 jaar verder merken we dit heel erg. Abby praat nog maar in woordjes en het is al veel als ze met 2 woordjes aan een praat. Ze is nu 2,5 en het gaat maar niet voorruit. Ze moet naar voorschool gaan en daar willen ze dan op concentreren zo goed als het kan.

Ik hoop ontzettend dat ze voorruit zal gaan. Dit zou erg goed voor haar zijn want nu begrijpen heel veel mensen en kindjes haar niet tot frustratie aan toe. Vind het wel heel moeilijk om het al wat los te laten. bij de papieren invullen had ik al een brok in me keel.
Gelukkig  is dit waarschijnlijk erg goed voor Abby.

En voelt voor mij alsof ik haar laat stikken en iemand anders laat opvoeden. Omdat ik haar spraak niet op pijl krijg.

Ik denk dat mama dadelijk het moeilijker heeft dan Abby zelf. Die vindt spelen met andere kindjes natuurlijk fantastisch. ben benieuwd hoe ze het daar gaat op pakken.

nu maar wachten tot ze kan gaan

Tags: #Kids & Zo

👋🏼  Heb je een vraag of een suggestie? Werkt er iets niet? Laat het ons weten!
Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je