{{ message.message }}
{{ button.text }}

Swapper de Swap. We zijn weer begonnen!

We zijn weer begonnen met een swap! Super leuk. Op zoek naar leuke ideetjes.

Afbeelding blog 'Swapper de Swap. We zijn weer begonnen!' Achtergrond blur afbeelding

Er is weer een Swap begonnen! 

Zojuist de mail gehad met daarin de informatie en de gegevens van mijn Swap Mama. Ik ga me eerst dus maar eens even goed inlezen en ideeën verzamelen. Om leuke dingen te kopen en om leuke dingen te maken!

Ik heb er al weer veel zin in en ik ben vooral benieuwd wie mij deze keer heeft. Ook benieuwd of ik een box kan maken die mijn nieuwe Swap Mama net zo leuk vind als mijn vorige Swap Mama. Ach ja we zullen zien...

Werk aan de Winkel ;-)

Tags: #Mom life

👋🏼  Heb je een vraag of een suggestie? Werkt er iets niet? Laat het ons weten!
Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je