{{ message.message }}
{{ button.text }}

Swap van mamaplaats, ik deed mee!

Ik deed voor het eerst in mijn leven mee aan een SWAP, en dan meteen een mamaswap.

Afbeelding blog 'Swap van mamaplaats, ik deed mee!' Achtergrond blur afbeelding

Ik ben zelfs zo'n leek dat ik nog nooit eerder een pakketje heb verzonden!

Laten we bij het begin beginnen, vriendinnen van mij heb ik wel eens gehoord over meedoen met een SWAP, ze hadden zoveel plezier met cadeautjes knutselen, maken en kopen dat ik er enthousiast van werd. Toen ik na afloop vroeg hoe het was bleek dat ze vaak teleurgesteld waren, ze hadden zelf heel veel moeite gedaan, dingen gekocht en persoonlijke dingen geknutseld maar kregen een stom onpersoonlijk rot pakket terug om het zo maar even te zeggen. Mmmm oke, niks voor mij dus.

Toen ik de oproep op Mamaplaats zag voor een mamaswap werd ik toch wel enthousiast, hopelijk krijg ik een leuke mama toegewezen. JA gelukkig een leuke mama met een leuke zoon, ik las haar antwoorden op de vragenlijst en dacht meteen dat ik de mijne niet goed/volledig had ingevuld. Ik vond het moeilijk, heeft ze wel genoeg informatie enz.

Toen ik eenmaal begon met de SWAP werd ik steeds enthousiaster ik zag veel leuke dingetjes. Ik kocht wat dingetjes maar bij thuiskomst werd ik toch weer wat onzeker, is het wel goed?! Ik ken haar helemaal niet, zou ze het leuk vinden? We hadden een Facebook aangemaakt en daarop werden wat onduidelijke foto's geplaatst soort sneakpeaks en ik zag heel veel knutsels voorbij komen, oke ik MOET dus ook echt gaan knutselen. Bij iedere mama die een foto neerzette met wat leuks dacht ik ohhh ik hoop dat ze mij heeft, straks heb ik net zo als mijn vriendinnen een stom pakket. Maar gelukkig zag alles van alle meiden er leuk uit dus al snel liet ik dat weer los. 

Woensdag zou mijn pakket aankomen en dan mochten we het vandaag uitpakken.... gelukkig maar 1 dag wachten. Maar al gauw bleek dat we het gisteren toch mochten uitpakken! YES! 

Samen met mijn dochter van 3 opende we het pakket, het rook meteen HEERLIJK! Wauw wat een goede cadeau's mijn Swapmama heeft echt goed haar best gedaan zeg! Baby Lilly had ik omschreven als zoet, lief, lichtroze meisje meisje en ze kreeg een prachtig ingepakt cadeautje met een veertje eraan, ja, echt Lilly, alleen de verpakking al! Er zaten slabbetjes in en ja in een vorige blog schreef ik dat zij al kwijlend ter wereld kwam dus dat kunnen we altijd goed gebruiken, ze zijn ook nog eens superleuk! Jackie had een Minion-belleblaas zo blij dat ze meteen naar buiten wilde (was te laat helaas). En ze hadden beide nog een knutseltje voor hun kamer. Alles was zo leuk ingepakt dat het zonde was om uit te pakken maar ik was toch te nieuwsgierig om het in de verpakking te laten, dus de rest opengemaakt. Ik kan wel uren doortypen haha, maar ook de perfecte chocoladereep zat erin! TONYS en caramel-zeezout, mijn lievelings, die had ik mijn Swapmama ook gestuurd. Ohja en mijn man was ook niet vergeten, die had een heerlijke bad-bal (hoe heten die dingen) zodat hij ontspannen in bad kan en ohhh die ruikt zo lekker (ik denk dat ik erbij kruip) vandaar die heerlijke geur uit het pakket. 

Kortom ik heb geen flutpakket ontvangen. En mijn swapmama zei ook dat ze heel blij was met haar pakket!

Zeker voor herhaling vatbaar dus :)

Groetjes een blije mama!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags:

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je