{{ message.message }}
{{ button.text }}

Swap, Swap, Swapperdieswap!

Swappen was voor mij nog iets onbekends, totdat ik het hier op mamaplaats voorbij zag komen!

Afbeelding blog 'Swap, Swap, Swapperdieswap!'

Zoals jullie wellicht hebben gelezen, is er momenteel een mamaplaats Swap gaande. Ook ik heb met deze Swap meegedaan en momenteel staat er een pakket in mijn woonkamer wat tegen mij roept: “Open mij, open mij, open mij.” Maar ik ben sterk en doe het niet, want het mag nog niet, het mag pas morgen!

Toen de oproep voorbij kwam op mamaplaats, wist ik niet zo goed wat het allemaal inhield en omdat deze mama een beetje bang is voor het onbekende, hield ik het in eerste instantie even af. Toch bleef ik er over nadenken, ik ben namelijk best wel creatief en vind het ontzettend leuk om dingen voor anderen te maken en te verzinnen. Ik ben ook zo’n iemand die op een verjaardag niet standaard geld geeft, maar het liefst iets leuks daar omheen bedenkt.

Dus bij de tweede oproep heb ik de stoute schoenen toch maar aangetrokken en een mailtje gestuurd. Al vrij snel kreeg ik een mailtje terug met daarin een vragenlijst die ik moest invullen. Alleen het invullen van die vragenlijst was al leuk! Wat zou ik voor antwoorden geven en hoe zou mijn Swap mama deze antwoorden interpreteren en omzetten in cadeautjes??!

Ik moest even geduld hebben, maar eind januari kwam daar dan de mail met de vragenlijst van mijn Swap mama, de mama waarvoor ik een leuk pakketje mocht gaan maken. Zo leuk om haar vragenlijst door te lezen. Gelijk begon mijn bovenpan weer op volle toeren te draaien en kwamen er al allemaal ideetjes, maar tegelijk kwam ook de vraag naar boven: “wat nou als ze het niet leuk vindt?” Daar komt mijn eigen onzekerheid dan weer even de hoek om, want ik wil altijd optimaal resultaat leveren en het liefst ook nog waar iedereen blij en tevreden mee is.

Wat mij betreft is het gelukt, ik heb een leuke combinatie van gemaakte en gekochte cadeautjes en allemaal met een verhaal. Over elk cadeautje is nagedacht, ik hoop dat mijn Swap mama het verhaal achter een cadeautje ook zal zien. Wat ik heb gemaakt kan ik dus helaas nu nog niet laten zien, dat komt morgen! Waarschijnlijk komen er dan een stuk of 15 blogs online met allemaal Swap verhalen, dus jullie zijn gewaarschuwd ;)

Wel kan ik jullie mijn ingepakte pakket laten zien:

DSC_2906_1457528112.JPG

En het pakket wat ik heb gekregen:

IMG_20160308_154546_1457527912.JPG

Nu nog even een aantal uurtjes geduld hebben en dan kan het uitpakken beginnen!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags:

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je