{{ message.message }}
{{ button.text }}

Swap Inspiratie en Knutselen

Vanochtend een kraamcadeautje geknutseld en een klein kijkje in mijn DIY MamaSwap ideetjes :)

Afbeelding blog 'Swap Inspiratie en Knutselen'

Kraam Knutsel

Mijn bazen krijgen ZO VEEL kraamcadeautjes!! Dat is echt niet normaal! Als jij dacht dat je veel kreeg van je familie, vrienden en kennissen? Tel daar dan nog even tussen de 50 en 100 vasten gasten bij op! Niet-Nor-Maal!! :)

Dagen achter elkaar ging mijn baas naar huis met een krat vol cadeautjes, kaarten en bloemstukken die de gasten kwamen brengen. Sommige kwamen zelfs 2x omdat ze n贸g iets wilde geven! Of omdat ze ook nog iets voor de oudste zoon of de mama hadden gekocht. De baby is nu bijna 3 weken oud en er komen nog steeds mensen, haha!

Daarom wilde ik graag zelf iets maken, iets orgineels. Hopelijk vinden ze het geslaagd! Ik teminste wel :) Leuk?

DSC_5207_1460286784.JPG

MamaSwap 2

Ik heb een mama die ik best wel cool vind :)

Verder zeg ik denk ik maar niks voor dat ik mezelf verraad!!

Vandaag ben ik (en ga ik nog meer) Pinterest aan het afstruinen naar leuke ideetjes voor mijn SwapMama. Ik zal er even een paar met jullie delen, die ik BIJNA zeker ga maken! Feel free to also use them if you like!!

PicsArt_04-10-12.33.56_1460287135.jpg

Ik vind deze heel erg leuk en ik heb nu al zin om aan de slag te gaan!!聽

Vanmiddag ga ik mijn boodschappen lijstje maken met wat ik allemaal nodig heb!

ZIN IN!! :D

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags:

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je