{{ message.message }}
{{ button.text }}

Surprise! ... nog eventjes wachten

Afbeelding blog 'Surprise! ... nog eventjes wachten' Achtergrond blur afbeelding
Onder het avondeten stopte er een grote bus voor ons huis en daar stapte een pakketbezorger uit met een groot pakket. Mijn vriend vroeg meteen wat dat nou zou zijn. Waarop ik gelijk riep: "Dat is van Mamaplaats!". Eigenlijk waren we nog aan het eten, maar ik kon het niet laten om toch eventjes te kijken wat erin zou zitten, dus heb het stiekem open gemaakt. Quin was heel druk bezig met zijn boontjes, dus had helemaal niet door dat ik een kreet eruit gooide van enthousiasme. Ik was helemaal verrast dat Mamaplaats dit had opgestuurd. Mijn vriend werd toch wel heel nieuwsgierig en ook die rende gauw van tafel naar mij toe om te kijken wat het was. We keken elkaar aan en zeiden tegelijk dat we dit zouden geven als Quin volgende week donderdag geöpereerd is zodat hij thuis een beetje afleiding heeft. Wat het is, daar moeten jullie dus nog een weekje op wachten en dan zal ik zorgen dat er ook een foto bij komt. Maar ik weet zeker dat hij dit helemaal geweldig gaat vinden! Alvast super bedankt Mamaplaats!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je