{{ message.message }}
{{ button.text }}

Super blij.... met een prullenbak

Met een prullenbak? Ja met een prullenbak. Dat ik van zoiets zo blij kon worden.

Afbeelding blog 'Super blij.... met een prullenbak'

In mijn klas staat een prullenbak. Mijn oude prullenbak. Kapot, vies en totaal niet passend bij het interieur van mijn klas. ;-) Mijn prullenbak en ik leven al bijna 10 jaar samen. We staan samen in de groep waar ik dat jaar werk en hebben al heel wat kinderen voorbij zien komen. Mijn prullenbak en ik waren echte vrienden. Maar helaas.... onze vriendschap is voorbij.

Vorige jaar verloor mijn prullenbak zijn hoofddeksel. Althans een stukje daarvan en toen begonnen de problemen. Regelmatig werd mijn prullenbak vergezeld door fruitvliegjes. Niet een. Niet twee, maar wel een stuk of honderd. Ze wisten hem goed te vinden... helaas.

Normaal gesproken liet ik wel eens een zak een dag erin zitten. Geen fruitvlieg te zien, want die deksel was dicht.... maar nu moest toch elke keer die zak eruit. En tijdens de warme dagen moest ik de zak na elke eetpauze weg halen. Toen begon mijn vriendschap langzaam af te brokkelen.

Ik heb me er een heel jaar aan geërgerd, maar een nieuwe zoeken... Geen tijd , geen zin, geen goede vervanging. Maar in de grote vakantie zag ik toch echt wel in dat mijn prullenbak met pensioen moest. Het was tijd voor een nieuw,schoon exemplaar. Een jong fris ding voor in mijn kleuterklas.

Het duurde even voordat ik hem ging halen, maar gister heb ik een nieuwe gevonden. Een mooie grijze! Hij past perfect naast mijn kast. Zijn deksel gaat dicht en hij is ook nog heel kindvriendelijk. Ik ben zo blij dat ik hem heb gevonden. Heerlijk opnieuw beginnen met mijn schone prullenbak. Ik ben dan ook heel benieuwd hoe mijn kleuters morgen op hem zullen reageren.

Mijn oude ga ik zo naar de container brengen. Jammer, maar soms is het gewoon tijd voor iets nieuws en daar word ik zo blij van! Halo nieuwe prullenbak en dag lieve oude prullenbak.

Tags: #Kids & Zo

👋🏼  Heb je een vraag of een suggestie? Werkt er iets niet? Laat het ons weten!
Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je