{{ message.message }}
{{ button.text }}

Strooi dan wat lekkers...

Een zomaar even tussendoor blogje. Een update. Want de hectiek is begonnen.

Afbeelding blog 'Strooi dan wat lekkers...'

Afgelopen weken is er op verschillende vlakken wel iets gebeurd. 

Maar laten we bij de kleine man beginnen. Nu inmiddels 3 weken lactose vrij. En tja ik weet het gewoon niet. Zijn ontlasting is donkerder van kleur. Maar wel dun. Of dunnig maar soms ook iets papperiger. Maar hoe dan ook krijst ie het uit zodra hij gepoept heeft. Weken hebben zijn billen open gelegen. En na bepathen, sudo, talkpoeder en dr swaab zinkzalf nu maar maizena geprobeerd. En het werkt ook nog. Toch blijft ie krijsen na het poepen. 

Morgen naar CB en daar maar eens overleggen. Vandaag wil ik eigenlijk een provocatie dag houden. Zodat ik dit morgen gelijk kan meenemen. Wat te doen?!

De Sint is ook hier gearriveerd. Met nodige spanning en sensatie. Ik vind persoonlijk jammer dat hij niet 1 weekje later komt. Voor kinderen is 3 weken die goedheilig man wel erg lang! Ik heb er research naar gedaan. En het blijkt gewoon een commerciële afspraak. Het is niet zoals met carnaval en vasten. Hahaha. 

En verder is het hectisch. Met zaken die geregeld moeten worden. Voor de verbouwing voor school als klassenmoeder voor familieweekend, pakjes die gekocht moeten worden, kerst wat nu al bepaald wordt enzovoort. Heel herkenbaar denk ik zo bij de meeste! 

Geen spannende blog.  Meer even een dagboek moment voor mijzelf. ;) 

Tags: #Mom life

👋🏼  Heb je een vraag of een suggestie? Werkt er iets niet? Laat het ons weten!
Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je