{{ message.message }}
{{ button.text }}

Stiekem snoepen .. als moeder

Ik snoep stiekem...en nee, ik verberg het niet voor mijn ouders, maar voor mijn bloedeigen kindje...

Afbeelding blog 'Stiekem snoepen .. als moeder ' Achtergrond blur afbeelding

Onlangs sprak ik met een collega over snoepen waar onze kinderen bij zijn. Wij hebben allebei een jongetje. Ik eentje dat net 1 is geworden, haar zoontje wordt over een paar maanden 2. We spraken over gezonden voeding etcetera, maar ook over snoepen... 

Ik betrap mezelf erop dat als ik tegenwoordig snoep, ik dat doe als de kleine smurf op bed ligt. Waarom? Omdat ik niet wil dat hij nu al went aan zoete dingen, maar voornamelijk omdat ik anders bijna genoodzaakt ben om het te delen en ik dat eigenlijk niet wil...Oeps.... ha ha.... Zoonlief zou het liefst de hele dag door eten namelijk en het liefst wat zijn ouders ook aan het eten zijn :) Een goede eigenschap op zich, maar niet als het om winegums gaat :P 

Ergens voel ik me schuldig als ik geniet van een koekje terwijl hij op bed lig. Maar...dit schijnt dus normaal te zijn, want mijn collega doet precies hetzelfde :) 

O o o...Hoe doen jullie dat? 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags:

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je