{{ message.message }}
{{ button.text }}

Steyn gaat op het potje!!

Wauw Steyn gaat zomaar ineens op het potje, helemaal uit zichzelf! Wat zijn wij trots!

Afbeelding blog 'Steyn gaat op het potje!!'

Super trots zijn wij op onze Steyn van nu bijna 3. Dit weekend was het heerlijk weer en wij hadden lekker het badje op staan. Meneer had gewoon een zwemluier aan zaterdag, maar elke keer als hij moest plassen stapte hij uit het badje. Als ik dan aan hem vroeg: 'Wat doe je?' Was zijn simpele antwoord: 'Plassen!!' Hmm hij voelt het dus aan, ik hem verteld dat we dan morgen zonder luier in het badje gaan en dat vond hij wel een goed idee! Als ik het direct op dat moment had gedaan was het een drama geworden, hem kennende. Dus de volgende dag, Steyn enthousiast z'n zwembroekje aangedaan en z'n potje naast het badje gezet. Hij zat meer op z'n potje dan in z'n badje. Hij durfde zich er nog niet echt aan over te geven. Maar uiteindelijk, ja hoor daar was dan zijn eerste echte plasje!!! Helemaal blij en trots!! En papa en mama flink juichen natuurlijk (de hele buurt weet intussen dat hij op het potje heeft geplast haha) En tot nu toe gaat ieder plasje keurig op het potje!! Als we een stukje gaan varen, moet z'n potje wel mee natuurlijk en dan zit hij op de boot ook op z'n gemak een plasje te doen! 

Vanmorgen heeft meneer heerlijk uitgeslapen tot 9.20 en z'n luier was gewoon helemaal droog!!! Hij snel op het potje, want daar hoort het plasje en hoppa een flinke plas.

Hij gaat heel regelmatig zelf op het potje zitten, het is dan lang niet altijd nodig maar hij lijkt het aardig door te hebben. Nog geen ongelukjes gehad, dus wij zijn super trots!! Het is nu wachten op het eerste poepje want dat heeft hij sinds zaterdag niet meer gedaan. 

Tags: #Kids & Zo

👋🏼  Heb je een vraag of een suggestie? Werkt er iets niet? Laat het ons weten!
Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je