{{ message.message }}
{{ button.text }}

Stageperiode bij Mamaplaats

Hi allemaal! Ik ben Sora, stagiaire bij Mamaplaats en ik ga jullie hier iets over vertellen.

Afbeelding blog 'Stageperiode bij  Mamaplaats'

Ik loop pas een weekje stage op de redactie van Mamaplaats, maar ik kan nu al vertellen dat de aankomende maanden super worden!

Het eerste weekje.. het is allemaal nog een beetje wennen. Ik heb inmiddels kennis gemaakt met alle medewerkers, een super team met doorzetters waarbij je altijd terecht kunt! Ook ben ik al op de hoogte van wat er hier allemaal gebeurd op een dag, en ben nu een beetje mn draai aan het vinden. 

De dag begint altijd met een 'actueeltje' om alle mama's die Mamaplaats bezoeken op de hoogte te houden van het interessantste kindernieuws. Vervolgens worden de mailtjes gecheckt en beantwoord. Daarna heeft iedereen een beetje zijn eigen taken en voert die uit. Om half 1 word er gezamenlijk geluncht en kun je even bijkletsen met iedereen. 

Wat ook zo leuk is aan Mamaplaats, is dat alle blogsters beloont worden voor hun creatieve blogs. Er is elke week een blog v/d week waarbij iedereen kans maakt op iets leuks. Ook zijn er meerdere win acties waar iedereen aan mee mag doen!

Ik weet in ieder geval dat ik heel erg veel ga leren in mijn stageperiode en de komende 5 maanden met plezier elke dag naar de Maliesingel rij! :-)

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags:

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je