{{ message.message }}
{{ button.text }}

Spring is in the air!

De winter is voor mij wel weer genoeg geweest, van mij mag de lente weer komen en volgens mij wordt er aan mijn wensen voldaan binnenkort!

Afbeelding blog 'Spring is in the air!' Achtergrond blur afbeelding

Sun is shining, the weather is sweet, Make you want to move your dancing feet!

Heerlijk, eindelijk zien we weer een keertje de zon en gaat de temperatuur weer een klein stukje omhoog, zou de lente er dan echt gaan komen?

Zonlicht is voor mij iets erg belangrijks in mijn leven, niet alleen om de benodigde vitamine D binnen te krijgen, maar ook voor mijn algehele mentale gesteldheid. Op regenachtige dagen ben ik helaas niet vooruit te branden, maar zodra de eerste zonnestralen weer door de wolken komen, slaat bij mij mijn humeur gelijk weer om. Helaas is het de andere kant op ook het geval en kan ik ook meteen bloedchagrijnig worden als het begint te regenen. Niet handig, nee ik weet het, maar wat doe je er aan?

Deze tijd van het jaar vind ik prachtig, de winter lijkt zich een beetje te laten verdrijven door de lente en dat betekent het begin van een mooi seizoen. De vogeltjes fluiten alweer als ik ’s morgens wakker word, het is weer licht als ik ’s morgens wakker word en ook ’s avonds kunnen we langer genieten van alles wat zich buiten afspeelt, aangezien het pas tussen 18.30 en 19.00 uur begint te schemeren, dat is echt genieten!

Kinderen kunnen na het eten nog even lekker buitenspelen, we kunnen weer lekker ’s avonds rondjes wandelen (en niet in de hondenpoep stappen omdat we het door het donker niet zagen) en ook buiten barbecueën zit alweer in de planning. Ja, ik heb er weer helemaal zin in! Alleen al door het schrijven van deze blog fleur ik al helemaal op, spring is in the air!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags:

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je