{{ message.message }}
{{ button.text }}

Speen probleem, zucht!!!

Waarom heb ik ooit een speen gegeven vraag ik mijzelf vaak af! Want hoe kom ik er ooit vanaf?

Afbeelding blog 'Speen probleem, zucht!!!'

Een speen, wat is het makkelijk bij een onrustige baby maar oh wat heb ik er een spijt van nu mijn zoon van 3 in de nacht nog steeds met een speen slaapt!

Toen mijn zoon nog klein was vond ik een speen echt heel handig, hij bleef er lekker rustig door en zo had ik ook rust. Inmiddels is hij 3 jaar en heeft hij zijn speen nog steeds nodig om in slaap te vallen!

Vaak is de speen kwijt voordat hij naar bed moet en wie moet er dan weer zoeken?? Natuurlijk mama! Want dat doet meneer echt niet zelf hoor! Die gaat lekker alvast in bed liggen en roepen: mama speen, mama speen!

Tot ik er van de week helemaal klaar mee was! 

Het was kwart voor 7 dus tijd om naar bed te gaan, je raadt het al, speen kwijt!! Overal zoeken, stomme ding nergens te verkennen. Ik was het zo zat dus zei tegen mijn zoon: je bent nu een grote jongen en je wil niet zelf je speen zoeken dus je gaat nu echt naar bed zonder!

Brullen, brullen, brullen maar ik hield vol en ben naar beneden gegaan. Na ongeveer 10 minuten was hij stil en sliep hij!! Yesssss eindelijk zonder speen!!!!!!! 

Nu volhouden en gewoon doorzetten! Gelukkig was speen toch kwijt!

Volgende dag ben ik boven even de was aan het opruimen en kom ik beneden, wat denk je?? Meneer met zijn speen in zijn mond!!

Kijk mama speen gevonden!!!

Zucht

En nu??

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags:

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je