{{ message.message }}
{{ button.text }}

Speen probleem, de oplossing!!

Vorige week schreef ik een blog over mijn zoontje die nog steeds sliep met een speen, nu niet meer!! Met dank aan jullie!!

Afbeelding blog 'Speen probleem, de oplossing!!'

Wat was ik vorige week nog gefrustreerd! Mijn zoontje is immers al 3 en sliep nog steeds met speen. Ik deelde deze frustratie met jullie en wat kreeg ik veel reacties!! Mede dankzij mamaplaats die zo lief waren om mijn blog ook op Facebook te plaatsen

Er stonden heel erg veel goede ideeen bij, maar wat ik vooral een goed idee vond was om zijn speentje mee te geven aan zwarte piet! 

Mijn zoontje is op dit moment erg veel bezig met Sinterklaas en piet dus dit was nu natuurlijk de perfecte timing. Gistermiddag zei ik tegen hem: vind je het niet een goed idee om je speen in je schoentje te stoppen zodat zwarte piet hem aan een nieuwe baby kan geven? Tot mijn verbazing zei hij ja mama!!!

Voordat hij naar bed moest vroeg ik het nog een keer en weer was hij het er helemaal mee eens! Zo gezegd zo gedaan. De speen ging in de schoen, meneertje zei nog een keer dag speen! En ging toen lekker slapen!!!

Ons speen probleem is opgelost en dat door jullie ideeen!!

Bedankt allemaal ik ben een trotse mama :)

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags:

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je