{{ message.message }}
{{ button.text }}

Sonja Bakker: mama van het jaar!

Sonja Bakker heeft een samengesteld gezin, bestaande uit vijf kinderen. Dit gaat hartstikke goed, waar ze ontzettend blij om is. Lees meer over Sonja >>

Afbeelding blog 'Sonja Bakker: mama van het jaar! '
Flair heeft de dieetgoeroe uitgeroepen tot mama van het jaar 2013. Sonja Bakker vindt het leuk dat ze deze titel mag dragen, vertelt ze aan RTL Boulevard. Sonja Bakker heeft een samengesteld gezin, bestaande uit vijf kinderen. Dit gaat hartstikke goed, waar ze ontzettend blij om is. Ze is al vanaf eind 2011 samen met Jan Reus en op 31 december 2012 is HDC608a_190310Sonja nog bevallen van hun kleine zoontje Bram.

Sonja Bakker: van dieetgoeroe naar fulltime mama

Sonja wil zich volledig op de kids richten. Vijf kinderen is een hele hand vol! Het schrijven van dieetboeken wil ze niet geheel stop zetten, maar het komt wel op een lager pitje. Zo wil ze tijdelijk één boek per jaar schrijven. In november vorig jaar werd al duidelijk dat de happy parents gaan trouwen. Dat zal komende zomer plaatsvinden op Ibiza. Een droom voor vele stellen! Ze houden de bruiloft intiem met familie, vrienden en heel veel lol en genot. "Het wordt een herinnering om nooit te vergeten", aldus Sonja Bakker.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags:

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je