{{ message.message }}
{{ button.text }}

Snoepjes uitdelen zonder zorgen

Sinds april dit jaar verkrijgbaar in Nederland: écht lekker snoep gemaakt met natuurlijke kleur- en smaakstoffen, zonder gelatine. Perfect en verantwoord als tractatie op school bijvoorbeeld!

Afbeelding blog 'Snoepjes uitdelen zonder zorgen '

Snoepje geschikt voor (bijna) elk kind

Mellissa Burton heeft Goody Good Stuff opgericht, met de achterliggende reden dat ze als vegetarische haar zo geliefde “gummy sweets” miste.

Ze wilde een snoepje ontwikkelen wat niet alleen voor vegetarische kinderen geschikt was, maar voor zoveel mogelijk kinderen. Hierbij heeft ze rekening gehouden met verschillende (geloofs)overtuigingen, allergien en (medische)diëten.

Goody Good Stuff is daarom gemaakt met natuurlijke kleur- en smaakstoffen en zonder gelatine. Ook zijn de snoepjes vrij van gluten en lactose én vegetarisch, halal en koosjer gecertificeerd.

Uitdelen zonder zorgen

Deze snoepjes zijn ideaal om uit te delen, ze zijn namelijk toegankelijk voor kinderen die zich aan specifieke dieetbehoeften (intolleranties, allergieën, vegetarisch, geloof diëten) moeten houden.

Daarnaast is het ook erg prettig dat de snoepjes gemaakt zijn met natuurlijke kleur- en smaakstoffen en er een bewuste keuze van ingrediënten is gemaakt. Dat geeft een goed gevoel!

Niet alleen voor kids...

Ja! We spreken uit ervaring... Deze snoepjes zijn serieus lekker en het voelt bijna ‘goed’ om ze te eten ;)

Ze zijn er in 5 verschillende soorten en een handige uitdeelmix. Meer weten over deze (h)eerlijke snoepjes? Of net als ons fan? Bekijk hier de Facebookpagina.

👋🏼  Heb je een vraag of een suggestie? Werkt er iets niet? Laat het ons weten!
Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je