{{ message.message }}
{{ button.text }}

Snel geld verdienen online!

Chatten, Enquêtes, Mailtjes en noem het maar op wat ik heb geprobeerd.

Afbeelding blog 'Snel geld verdienen online!'

Naaaaaa dat is dus ook een dingetje he…
In de zomertijden is het bij ons altijd wat rustiger dus ik dacht; ach laat ik eens kijken of er niet wat leuks is wat ik thuis zou kunnen doen. Nou als ik internet mag geloven is er genoeg te doen!
 
Ik kwam bijvoorbeeld tegen Chat Operator. Dat klinkt best leuk, chatten met mensen en per bericht geld verdienen. Uiteraard zocht ik eerst naar de tarieven. €0,08 cent per bericht, dat klinkt al iets minder, misschien als je snel kunt typen (dat kan ik) is het nog interessant, dus ik zocht verder.
Elke chat die ik tegen kwam stond wel ergens al dan niet verstopt dat het grotendeels toch wel erotisch getinte gesprekken betrof. Eigenlijk komt het er op neer dat je met een groep mensen in een chatgroep zit en er een aantal fakeprofielen op datingsites staan die bij die groep horen. Wanneer een (over het algemeen) man denkt, goh daar wil ik wel mee chatten en die klikt dat fakeprofiel aan dan ontstaat er in die groep dus een soort hysterisch gedoe en probeert iedereen zo snel mogelijk met die man aan de praat te komen. De gene die het eerst is verdiend het geld. Maar mocht het een keer voorkomen dat er een paar gesprekken tegelijk voor je zijn, dan lijkt het helemaal een probleem te worden, eerst steeds terugkijken wat je met welke chat hebt besproken, welke kleur haar en ogen je hebt en dan pas weer antwoord kunnen sturen. Dan staat er dat het een geweldige optie is voor thuisblijfmoeders….. Maar hoe dan als ik nog in gesprek ben met een “klant” maar de kinderen moeten worden opgehaald van school. Of er staat er ineens één achter me: “Mama?”
Dat was dus van de week al: “Mama? Wie is mama Tippie??”
Conslusie, erotisch chatten, niets voor mij.
 
Als je verder zoekt kom je heel veel websites tegen waar je je gratis kunt inschrijven voor thuiswerk maar als je ook echt daadwerkelijk een opdracht wil moet je een abonnement afnemen. Dat ga ik dus niet doen, daar hoef ik niet lang over na te denken.
 
Dan zijn er een paar die mijn nieuwsgierigheid wel triggeren maar die ik nog niet heb durven proberen, zoals deze: De Internet Succes Gids over Affiliate Marketing
 
Je moet hier een e-gids/e-book aanschaffen om de sleutel tot succes te bemachtigen! Ik durf het niet! Heeft iemand dit al geprobeerd? Laat even een reactie achter onder dit blog want ik ben echt heel benieuwd!
 
Volgende opties zijn enquêtes invullen, dat leek me de veiligste optie, dus heb bij een aantal mezelf ingeschreven. Een aantal heb ik in het verleden ook wel eens gedaan maar mezelf ook weer afgemeld om de grote hoeveelheden mails. Maar nu dacht ik als ik het gewoon bijhoud en ook meteen aanklik als het binnenkomt misschien valt het mee.
 
De eerste waar ik me (weer) heb aangemeld is: Euroclix Volgens mij kreeg je in het verleden ook geld (een tiende van een cent werk zeg maar) voor een mail maar nu krijg je in de mail alleen aanbiedingen waar je clix mee kunt verdienen bij het aanschaffen van een product of verzekering bijvoorbeeld. Als je op internet besteld kun je via euroclix opzoeken of de webshop ook mee doet en kun je extra clix verdienen.

De meeste clix kun je verdienen door de enquêtes van panelclix.nl deze worden ook in je euroclix account bijgeschreven. PanelClix NL Je moet niet denken dat je hier serieus geld mee kan verdienen maar je kunt leuk ongemerkt wat sparen en hoe meer je spaart hoe meer je clix waard zijn. Dit is ook één van de weinige waar je gewoon in geld uitbetaald kunt krijgen. Ook krijg je een leuk bedrag aan clix als je iemand aanmeldt via jouw persoonlijk linkje. Maar ja, hoe ga je die link delen met iedereen… Klik op deze link en meld je aan! Hahahaha!
 
Als laatste heb ik me nog aangemeld bij Global test market Global Test Market (NL) Ook hier krijg je vooraf een aantal vragen om te beoordelen of je de lijst mag invullen. Ik kan je met alle eerlijkheid zeggen dat hier veel vragenlijsten komen. Ik ben hier van de week even voor gaan zitten ben in totaal 3 uur online geweest (tussendoor kindjes verzorgen etc dus niet 3 uur continu) en in die tijd heb ik vragenlijsten ingevuld. Ik had toen 1135 punten verdiend en voor 1100 punten kon ik een kadobon van bol.com aanschaffen voor €10,- Die zou binnen een week moeten binnenkomen op mijn e-mailadres. Ik ben benieuwd! En als je €3,33 een mooi uurloon vindt dan kun je dit natuurlijk proberen fulltime te gaan doen. Ik vind het leuk om erbij te doen, als ik mijn bakkie koffie drink en even niet weet wat ik moet doen want rijk ga ik hier niet van worden denk ik. Maar dit is zeker wel iets waar je vrij snel resultaat ziet en er zijn ook veel enquêtes beschikbaar om je bezig te kunnen houden.
 
Waarschijnlijk ben je niet helemaal zomaar op deze blog gekomen, kijk of er iets bij zit, meldt je aan en probeer het zelf. En leuk als je daarover hieronder een reactie zou willen achterlaten!
 
Ik geef niet op en blijf doorzoeken dus er komt waarschijnlijk nog wel eens een blog als deze met nieuwe/andere opties ;)
 

Afbeelding blog 'Snel geld verdienen online!'

Verschillende manieren om geld te verdienen via het internet

👋🏼  Heb je een vraag of een suggestie? Werkt er iets niet? Laat het ons weten!
Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je